KOMŠIJE UBIJENE PORODICE IZ ZAGREBA POTRESNO GOVORE O NASTRADALOM DEČAKU: Mali Paulo je bio duša od deteta, obožavao je fudbal! (FOTO, VIDEO)
Foto: Facebook/Printscreen

ZLOČIN KOJI JE ŠOKIRAO HRVATSKU

KOMŠIJE UBIJENE PORODICE IZ ZAGREBA POTRESNO GOVORE O NASTRADALOM DEČAKU: Mali Paulo je bio duša od deteta, obožavao je fudbal! (FOTO, VIDEO)

Hrvatska -

U nezapamćenom masakru koji se u četvrtak uveče desio u zagrebačkom naselju Kajzerica, ubijeno je šestoro ljudi, među kojima i desetogodišnji dečak Paulo.

Krvoproliće je počinio Igor Nađ (36), koji je nakon masakra pobegao, a policija ga je uhvatila nakon višesatne potrage oko 4 sati ujutru. On je prilikom hapšenja izvršio samoubistvo.

Komšije u Cimermanovoj ulici, u gde se krvavi pir dogodio, pričaju za Večernji.hr da su voleli Vukovrca koji je ubio 6 osoba, te da ne mogu da veruju da se to dogodilo u tako mirnom kraju.

Vidno potrešeni, spominju i mučki ubijenog Paula koji je, kako kažu, mnogo voleo fudbal.

"Mali Paulo je bio duša od deteta, obožavao je fudbal, trebalo je da ga vidite prošle godine dok je hrvatska reprezentacija igrala na Svetskom fudbalskom prvenstvu, kako bi se te njegove oči ozarile... Nikako nije mogao da odluči da li mu je draži Modrić ili Mandžukić", kroz suze i jecaje je rekao jedan od poznanika porodice.

foto: Facebook/Printscreen

Kako kaže, ubica je u tu kuću zadnjih godinu dana dolazio jako retko, možda jednom nedeljno, a pre toga praktično je živeo na toj adresi, na kojoj je 2017. godine prijavio i boravište.

Podsetimo, Igor Nađ je u četvrtak oko 21.30 nasmrt izrešetao sestre Josipu Tojagić i Maju, koja je bila njegova devojka, a 10-godišnjak je najverovatnije bio Majin sin. Među ubijenima su Dragomir Tojagić i Filjke Tojagić.

U pucnjavi je preživela beba koja ima samo 2 meseca, a koja je Majino i Igorovo dete. Novorođenče je prebačeno u Dom za decu u Nazorovoj, prenosi Jutarnji list.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Večernji.hr

Foto: Printscreen/Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja