PLENKOVIĆ OTIŠAO SA PORODICOM NA ODMOR: Hrvatski premijer odseo u državnoj vili, voli da igra košarku i da ide u kupovinu!
Foto: EPA / STR

kaže da nema velike troškove

PLENKOVIĆ OTIŠAO SA PORODICOM NA ODMOR: Hrvatski premijer odseo u državnoj vili, voli da igra košarku i da ide u kupovinu!

Hrvatska -

Hrvatski premijer Andrej Plenković godišnji odmor provodi sa porodicom na Kvarneru, a odseo je u državnoj Vili Kostabela.

Kako prenosi Večernji list, Plenković svaki dan može da se vidi u Opatiji, gde pije kafu i kupuje namirnice, a navodi se da kao ljubitelj košarke trenira sa lokalnim košarkašima.

"Volim da se rekreiram i volim da igram košarku, a kretanje mi između ostaloga pomaže i pri održavanju telesne težine, pri sagorevanju kalorija. Od prošle godine uspeo sam da skinem dosta kilograma i želim da ih skinuti još malo, da bi se moglo reći da imam pravu liniju. Zadovoljan sam jer sam uspeo da održim kilažu u okvirima koji su za mene prihvatljivi", rekao je Plenković za Novi list.

Upitan koliki su troškovi reprezentacije u Vili Kostabela, on je rekao da je njegov planirani trošak - nula kuna.

"Opatijci znaju da kupujem na pijaci i u prodavnici, a zatim spremamo kod kuće, bez nekih velikih troškova. Ovde mi je jako lepo i drago mi je da dođem u Rijeku i Opatiju gde imam puno prijatelja. Osim toga, odgovara mi i blizina Zagreba, pa ako je potrebno za čas mogu da skočim do Zagreba i ubrzo se opet vratim na odmor", rekao je Plenković.

Kurir.rs/Tanjug

Foto: EPA/STR

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track