BRUTALNA TUČA MLADIĆA NA VIRU: Udario ga nogom u glavu i šutirao! Veliki talas nasilja u Hrvatskoj ovog leta nastavlja da šokira Balkan! (VIDEO)
Foto: Printscreen: Youtube/24sata News

JOŠ JEDAN OKRŠAJ U NIZU

BRUTALNA TUČA MLADIĆA NA VIRU: Udario ga nogom u glavu i šutirao! Veliki talas nasilja u Hrvatskoj ovog leta nastavlja da šokira Balkan! (VIDEO)

Hrvatska -

Masovna tuča na ostrvu Vir u Hrvatskoj još jedna je u nizu ovog leta na Jadranu. Snimak prikazuje brutalni okršaj nekoliko mladića koji se tuku rukama i nogama. Jedan mladić je dobio udarac nogom u glavu.

Policija je za 24sata.hr potvrdila da je u noći sa subote na nedelju, u ranim jutarnjim satima, na Viru na plaži došlo do fizičkog incidenta između više ljudi. Nekoliko muškaraca napalo je 25-godišnjaka i 20-godišnjaka.

Povređenima su pružili lekarsku pomoć, pa su im konstatovane lake telesne povrede. Kriminalističko istraživanje je i dalje u toku, rekla je Ivana Grbin, portparolka zadarske policije.

Zaredao se talas nasilja u Hrvatskoj. Tokom ove letne sezone stranice crne hronike neretko pune premlaćivanja i ranjavanja, a društvenim mrežama kruže snimci masovnih tuča.

U Dubrovniku se početkom avgusta potuklo pet mladića, dva sezonska radnika iz Slavonije na jednoj strani i tri Dubrovčanina na drugoj.Jedan od sezonaca u napadu je zadobio povrede čela i slomljeni su mu zubi, a drugi je zadobio posekotinu na podlaktici.

Osim toga, 11. jula je na Bačvicama izbila tuča u kojoj je učestvovalo deset mladića.

Policija je jedva uspela da razdvoji suprotstavljene strane, a uhapsili su dva državljanina Norveške.

Masovna tučnjava u Trogiru

U noći na sredu, 31. jula, u Gradskoj ulici u Trogiru fizički se sukobilo nekoliko muškaraca. Policijski službenici su, kako javljaju iz PU Splitsko-dalmatinske, nakon primljene dojave o narušavanju javnog reda i mira izišli na teren te u blizini zatekli dva strana državljana.

Britanac (41) odbio je lekarsku pomoć, dok je drugi stranac, 29-godišnji Novozelanđanin, nakon pregleda lekara upućen u splitsku bolnicu na dodatan pregled.

Mladići pretukli penzionera u Puli

Trojica mladića su u nedelju 21, jula, u ranim jutarnjim satima napali penzionera na terasi kafića u Puli koji je tamo radio kao čuvar. Jedan je uhapšen u Puli, drugi u Zagrebu. Tokom večeri uhapšen je i treći napadač.

Jedan od napadača je i pripadnik Hrvatske vojske.

foto: Screenshot

U masovnoj tuči u Rovinju potukli se prodavači tekstila

Video masovne tuče u trgovačkoj Ulici Carera u subotu, 13. jula u Rovinju, proširio se društvenim mrežama. Snimak pod nazivom 'Elitni turizam u Rovinju 5+' prikazuje prodavače tekstila koji se međusobno vređaju, guraju i tuku.

Nasilnici prebili četiri sezonska radnika u Supetru

Početkom juna u Supetru 20-ak nasilnika pretuklo je četvero sezonskih radnika, a među njima i devojku. Četvorica mladića, od čega trojica sezonskih radnika iz Slavonije i jedan mladić sa Brača, kao i sezonska radnica iz Varaždina vraćali su se iz noćnog provoda.

foto: Profimedia

Tuča na autoputu

Još jedna tuča bila je u noći između nedelje i ponedjeljka oko 1 ujutro na autoputu kod Vrbovskog. Zasad je poznato da je teško je povređen 18-godišnji hrvatski državljanin, koji je hitno prevezen u KBC Rijeka, a tokom tuče bilo je otežano i odvijanje saobraćaja.

Trenutno je u toku kriminalističko istraživanje sa ciljem utvrđivanja svih učesnika ovog događaja, kao i relevantnih činjenica i okolnosti, kazali su nam iz riječke policije.

Kako se nezvančno saznaje izgleda da su se potukli dve fudbalske navijačke drupe.

Kurir.rs/24sata.hr

Foto: Printscreen/Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja