MLADIĆ IZ HRVATSKE BEŽAO OD POLICIJE, A ONDA POZVAO GSS: Slagao je da ga je ugrizao poskok kako bi se izvukao!
Foto: Profimedia

nije bio povređen

MLADIĆ IZ HRVATSKE BEŽAO OD POLICIJE, A ONDA POZVAO GSS: Slagao je da ga je ugrizao poskok kako bi se izvukao!

Hrvatska -

Gorski spasioci Omiš u utorak u tri sata posle ponoći dobili su dojavu od mlađeg muškarca da ga je na stazi "Leopold Mandić" ugrizao poskok.

Na teren su, uz petoricu omiških HGSS-ovaca, kao i 14 vatrogasaca, izašla još i tri policijska službenika. Mladića su našli u 3:50 sati i na nosilima ga transportirali do prve saobraćajnice, gde su čekala kola Hitne pomoći. U 4.10 sati "unesrećeni" je predat lekarima.

Kako izveštavaju iz HGSS-a, mladića ipak nije ugrizla zmija, nego je, prema nezvaničnim informacijama, bežao od policije. Kako 24sata.hr saznaje, mladić je HGSS-u rekao da mu je utrnula noga, ali spasioci su odmah po dolasku shvatili da je priča malo drugačija, posebno jer je na lokaciju već stigla i policija.

Mladić je imao nekoliko beznačajnih ogrebotina, ali ne i tragove ugriza zmije. Međutim, spasioci su profesionalno pristupili slučaju i spustili ga nosilima praveći se da je zaista vrlo ozbiljna situacija u pitanju.

Mladić je navodno prethodno bežao od policije na motociklu, koji je u nekom trenutku odbacio i uputio se pešice stazom prema omiškom zaleđu. Pretpostavlja se da je mladić smatrao kako će HGSS "dignuti" helikopter i da će se tako spasiti od policije.

Kurir.rs/24sata.hr

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track