NEKA JE I SA ŽENOM SAMO DA JE ŽIV: Porodica nestalog hrvatskog sveštenika očajna! Svaki trag mu se gubi pre 5 dana, napuštena kola pronađena kod Petrinje!
Foto: Profimedia

misterija

NEKA JE I SA ŽENOM SAMO DA JE ŽIV: Porodica nestalog hrvatskog sveštenika očajna! Svaki trag mu se gubi pre 5 dana, napuštena kola pronađena kod Petrinje!

Hrvatska -

Nemamo informaciju o Igoru, a što je najgore, ne poznajemo nikoga od njegovih prijatelja s kojima se družio. Nadamo se i molimo Bogu da nam se javi, rekao je Zdenko Barišić, brat fra Igora Barišića (38).

Fra Igor, rođen u Slavonskom Brodu, sveštenil u Župi Hrastovica kraj Petrinje, nestao je još u sredu, 21. avgusta.

Njegov nestanak policiji prijavio je svešteenik iz Iloka koji je trebao da dođe i zameni ga u Hrastovici. Mladi fratar se nije javljao nekoliko dana i sveštenik je prijavio njegov nestanak jer baš niko od župljana nije znao gde se fra Igor nalazi. Ni njegova porodica u Slavonskom Brodu ne zna gde bi mogao da bude.

"Majci još nismo rekli da ga nema jer je teški srčani bolesnik. Bojimo se da bi je to moglo dokrajčiti. Igor nikad dosad nije odlazio na duže, a da se javi", istakao je Igorov brat Zdenko, koji se nada da će sve završiti dobro.

"Razgovarajući sa mnom nikad nije pokazivao sklonost prema nekoj ženi, mada bismo sad mi u pčorodici voleli da je to u pitanju, samo neka je živ. Ne preostaje nam ništa drugo nego da čekamo da nam se moj brat javi", rekao je Zdenko Barišić.

Večernji list piše da je fra Igor otišao bez oba mobitela i da mu je automobil pronađen u Petrinji.

Kurir.rs/24sata.hr Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track