MALENA JE OSTALA BEZ SVOJE ŽIVOTNE LJUBAVI: I dalje tuguje za Klepetanom, ovo je bila teška godina za sve! Kao da su znali da odlazi da ugine! (VIDEO)
Foto: Youtube/Printscreen

priča koja je rasplakala region

MALENA JE OSTALA BEZ SVOJE ŽIVOTNE LJUBAVI: I dalje tuguje za Klepetanom, ovo je bila teška godina za sve! Kao da su znali da odlazi da ugine! (VIDEO)

Hrvatska -

Sa tugom u očima Stjepan Vokić, penzionisani domar iz Brodskog Varoša koji se već godinama brine o rodi Malenoj, gleda u njeno gnezdo. Kaže da je ovo bila teška godina za sve. Klepetan je mesec dana nakon dolaska, već 18. aprila, napustio je svoju Malenu.

"Klepo je došao 18. marta, među prvima, to je isto bilo jako čudno. Vrteo se, vrteo, bila je zima. Tri jaja nisu ima valjala, on ih je pobacao iz gnezda", ispričao je Stjepan.

Mesec dana nakon dolaska, već 18. aprila, napustio je svoju Malenu. Prema Stjepanovim rečima, imao je i dostojanstven ispraćaj.

"Došlo je četvoro njih, klepetali su jedno tri-četiri sata, znali su sto posto da je Klepo otišao da ugine", smatra Stjepan.

Njegov odlazak teško je pao i njegovoj dugogodišnjoj ljubavi. Kako bi je bar malo razveselio, nakon 15 godina Stjepan najavljuje obnovu gnezda i pratećeg postolja.

"Sumnjam da će primiti partnera na proleće. Ne znam, videćemo... Sada je jako u tome, uginuo joj je čovek, uginuo sin, ona sama ne valja, dece nije bilo...", kaže.

Briga oko Malene iziskuje puno truda i rada. Nakon 27 godina Stjepan zna to jako dobro. Najavljuje nastavak brige o svojoj ljubimici koja je, sada je već sasvim sigurno, ostala bez svoje životne ljubavi.

Kurir.rs/Index.hr

Foto: Printscreen/Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track