Najnovije vesti

KOLINDA KAO PIPI DUGA ČARAPA: Hrvatska predsednica postala hit zbog poznate priče za decu (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube Martina Mihalic Modersmålsskolan

nećete verovati

KOLINDA KAO PIPI DUGA ČARAPA: Hrvatska predsednica postala hit zbog poznate priče za decu (VIDEO)

Hrvatska

Video na kojem hrvatska predsednica, Kolinda Grabar-Kitarović, u svom kabinetu, uživljeno i naglas čita "Pipi Dugu Čarapu", portal Index je objvio sa opaskom u naslovu: ovo je ludo.

"Ovo ne možete izmisliti, zaista postoji video u kojem predsednica Kolinda Grabar-Kitarović sedi u svom uredu i uživljeno naglas čita 'Pipi Dugu Čarapu'", piše portal.

Snimak je, kažu, nastao u aprilu prošle godine, ali je nekako, kažu, uspeo da ostane "ispod radara" svih ovih meseci. Sada je počeo da se širi društvenim mrežama, a s obzirom na to da je toliko nestvaran, bila bi, smatraju, prava šteta da ne postane hit.

Snimak je, precizira Index, nastao u okviru projekta "Pipi Duga Čarapa", koji je pokrenula nastavnica hrvatskog jezika iz Švedske Martina Mihalić.

"Draga deco, s veseljem sam se odazvala molbi gospođe Martine Mihalić da vam pročitam odlomak iz meni, a nadam se i vama drage knjige 'Pipi Duga Čarapa' koja je godinama deo detinjstva dece širom sveta, koja uživaju u opisima veselih avantura te neobične devojčice", teatralno kako to samo ona zna izgovara Kolinda, prenosi Index.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Printscreen Youtube Martina Mihalic Modersmålsskolan)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...