Najnovije vesti

ODRIČE SE ĆERKE PREKO NOVINA JER JE POSVAĐALA SA MUŽEM: A kad čujete šta kaže ćerka, šokiraćete se!
Foto: Printscreen Facebook Slavica Plantić

porodične čarke

ODRIČE SE ĆERKE PREKO NOVINA JER JE POSVAĐALA SA MUŽEM: A kad čujete šta kaže ćerka, šokiraćete se!

Hrvatska

Slavica Plantić iz Podravskih Sesveta odlučila je dase preko novina odrekne ćerke Blanke (34), nakon dve godine sukoba.

"Ona je okrenula mog supruga protiv mene i ogovara me gde god se pojavi i zbog toga ne želim da se bilo gde spominje kao moja ćerka. Izjavu o odricanju od ćerke daću i kod javnog beleežnika i učiniću sve što je moguće da se i pravno izbriše kao moja ćerka", kaže Slavica Plantić a piše Podravski list.

Kap koja je prelila čašu, dodaje Slavica, stalne su laži u sudskim sporovima koje je Blanka pokrenula protiv nje, kao i činjenica da ju je pre godinu dana "isterala" iz kuće u kojoj je Slavica živela sa suprugom.

"Iz dana u dan Blanka se trudi da pretvori moj život u pakao. Problemi su krenuli kada se ona razvela i vratila kući jer joj nisam odobravala novu ljubavnu vezu. Iako ovo moje odricanje preko novina nema pravnu osnovu, imaću barem moralno zadovoljstvo, a svi naši poznanci sad mogu da saznaju da sam se javno odrekla svoje ćerke i da ona za mene više ne postoji", zaključila je Slavica Plantić.

Blanka Plantić ističe da bi ona i njen otac zapravo trebalo da se odreknu Slavice zbog svega što je učinila.

"Sve je počelo kad je otac saznao za mamine ljubavne afere zbog čega je imao i moždani udar. To je razlog zbog kog je pokrenuo razvod i zatražio da se mama više ne vodi na našem kućnom broju", kaže Blanka.

(Kurir.rs/Jutarnji.hr/Foto: Printscreen Facebook Slavica Plantić)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...