ODRIČE SE ĆERKE PREKO NOVINA JER JE POSVAĐALA SA MUŽEM: A kad čujete šta kaže ćerka, šokiraćete se!
Foto: Printscreen Facebook Slavica Plantić

porodične čarke

ODRIČE SE ĆERKE PREKO NOVINA JER JE POSVAĐALA SA MUŽEM: A kad čujete šta kaže ćerka, šokiraćete se!

Hrvatska -

Slavica Plantić iz Podravskih Sesveta odlučila je dase preko novina odrekne ćerke Blanke (34), nakon dve godine sukoba.

"Ona je okrenula mog supruga protiv mene i ogovara me gde god se pojavi i zbog toga ne želim da se bilo gde spominje kao moja ćerka. Izjavu o odricanju od ćerke daću i kod javnog beleežnika i učiniću sve što je moguće da se i pravno izbriše kao moja ćerka", kaže Slavica Plantić a piše Podravski list.

Kap koja je prelila čašu, dodaje Slavica, stalne su laži u sudskim sporovima koje je Blanka pokrenula protiv nje, kao i činjenica da ju je pre godinu dana "isterala" iz kuće u kojoj je Slavica živela sa suprugom.

"Iz dana u dan Blanka se trudi da pretvori moj život u pakao. Problemi su krenuli kada se ona razvela i vratila kući jer joj nisam odobravala novu ljubavnu vezu. Iako ovo moje odricanje preko novina nema pravnu osnovu, imaću barem moralno zadovoljstvo, a svi naši poznanci sad mogu da saznaju da sam se javno odrekla svoje ćerke i da ona za mene više ne postoji", zaključila je Slavica Plantić.

Blanka Plantić ističe da bi ona i njen otac zapravo trebalo da se odreknu Slavice zbog svega što je učinila.

"Sve je počelo kad je otac saznao za mamine ljubavne afere zbog čega je imao i moždani udar. To je razlog zbog kog je pokrenuo razvod i zatražio da se mama više ne vodi na našem kućnom broju", kaže Blanka.

(Kurir.rs/Jutarnji.hr/Foto: Printscreen Facebook Slavica Plantić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track