AUTOM UDARIO ŽENU KOD DONJE STUBICE I OSTAVIO JE DA UMRE U LOKVI KRVI: Dok je bežao sa mesta nesreće, izazvao je još jednu! (FOTO, VIDEO)
Foto: Printscreen: Youtube/ zagorjecom TV

stravična noć

AUTOM UDARIO ŽENU KOD DONJE STUBICE I OSTAVIO JE DA UMRE U LOKVI KRVI: Dok je bežao sa mesta nesreće, izazvao je još jednu! (FOTO, VIDEO)

Hrvatska -

Žena je poginula u saobraćajnoj nesreći sinoć oko 20 sati kod Donje Stubice u Hrvatskoj. Do nesreće je došlo u mestu Donja Podgora kod Donje Stubice.

Kako javlja policija, nju je udario vozač koji je automobilom odmah pobegao s mesta nesreće. Žena je od zadobijenih povreda preminula na licu mesta.

Policija je odmah pokrenula potragu za njim, a danas su ga pronašli i uhapsili.

Dok je bežao s mesta nesreće, vozač je izazvao još jednu, potvrdila je policija za Dnevnik.hr.

Donja Podgora danas je zavijena u crno.

"Da, to je naša komšinica, Marica Gospočić tu iz Podgore, oko 60 i nešto godina je imala. Išla je peške kući od svoje sestre koja živi malo niže", ispričala je komšinica preminule za Zagorje.com.

Rekla je i da su komšije ispričale kako su čuli zvuk udarca, ali i da je sve video jedan od meštana koji se s preminulom susreo samo koji trenutak pre nesreće.

On je meštanima ispričao da je isti taj auto skoro udario njega dok se vozio biciklom, ali uspeo je to nekako da izbegne, a onda je čuo udarac.

"Okrenuo se i video da Marice više nema na ulici. Išao je da pogleda i video je u lokvi u krvi", ispričala je jedna žena koje bila svedok događaja.

Kurir.rs/Index.hr

Foto: Printscreen/Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja