VEŽBALI SU ZA PRVI PLES NA SVADBI, A DVA DANA KASNIJE POGINUO JE U SAOBRAĆAJKI Od potresnog oproštaja njegove devojke suze same idu: Nikada nećeš umreti! Volim te, anđele moj jedini!
Foto: Printscreen Facebook

tuga

VEŽBALI SU ZA PRVI PLES NA SVADBI, A DVA DANA KASNIJE POGINUO JE U SAOBRAĆAJKI Od potresnog oproštaja njegove devojke suze same idu: Nikada nećeš umreti! Volim te, anđele moj jedini!

Hrvatska -

Devojka poginulog mladića Hrvoja Mikešine (22) dirljivo se oprostila od svog izabranika koji je poginuo u nedelju, u saobraćajnoj nesreći kod Vrbovca. Mikešina se nalazio u kolima sa dvojicom prijatelja, a sedeo je na suvozačevom mestu.

"BEBA moja. Pre samo dva dana smo imali vežbe za naš prvi ples na svadbi. Otišao si mi prerano. Volim te, anđele moj jedini", napisala je Hrvojeva devojka.

Inače, jedan od dvojice Hrvojevih prijatelja je u mestu Zvekovac, na izlasku iz preglednog zavoja izgubio kontrolu nad vozilom i sleteo sa puta u odvnodni kanal. Pritom, on je udario u betonsko-metalnu ogradu. Na licu mesta su poginuli Mikešina i još jedan mladić, dok je vozač završio u bolnici sa teškim povredama.

Njegova devojka se od Hrvoja oprostila još jednom dirljivom objavom.

"Bebo moja, sve moje... Kad si ti zatvorio oči, zatvorio si i moje. Zatvorio si osećaj posebnosti koji sam imala samo s tobom, moj osmeh od uha do uha, koji je bio na mom licu svakim danom kad sam tvoja bila. Tvoja. Koliko lepa reč. Koliko sam je rado nosila kraj svoga imena. Rekao si da nam cela večnost ne bi bila dovoljna. Bome ne bi, ali isto tako ni ovo nije bilo dovoljno ljubavi. Ali večno, večno ću ljubiti tvoju sliku, sve dok ne dođem na mesto gde si ti, gde ću ponovno, ali tada večno ljubiti tebe. Osećaj sa tobom nikada neću zaboraviti, možda ću jednom postati senilna i stara, ako tako odluči Bog, a onda obećavam ti zaboraviću sve, ali tebe i taj osećaj neću! To se ne zaboravlja pa makar sve u glavi prestalo da funkcioniše, oko moje zeleno. A ako ne da, onda ću ti pre ponovno potrčati u zagrljaj. Ali znaj, ti nikada nećeš umreti dok živiš u srcu koje te večno voli. A fališ u ovom nesavršenom svetu da budeš jedini beg od bedne realnosti", napisala je ona.

(Kurir.rs/Index.hr/Foto: Printscreen Facebook)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track