HOROR U HRVATSKOJ: Manijak (58) napao devojku svog sina! Satima je maltretirao i pokušao da je siluje!
Foto: Profimedia

prijavila ga policiji

HOROR U HRVATSKOJ: Manijak (58) napao devojku svog sina! Satima je maltretirao i pokušao da je siluje!

Hrvatska -

Višestruko osuđivani seksualni prestupnik (58) sa šireg zagrebačkog područja završio je u zatvoru zbog optužbi da je pre nekoliko dana pokušao da siluje devojku svog sina.

Devojka u dvadesetim godinama, s kojom je sin osumnjičenog u vezi, prijavila je svog "svekra" da ju je 24. septembar u kući u kojoj je 58-godišnjak živeo sa sinom više puta pokušao mimo njene volje da je odvede u krevet.

Naime, kako je devojka prijavila, ona je tog jutra došla u kuću kod svog dečka kako bi njemu i ocu pomogla u kući. Dečko nije bio tu, pa je ostala sama s njegovim ocem, inače osobom koja je čitavu deceniju provela u zatvoru zbog niza seksualnih prestupa.

Tada je navodno, pohotni otac počeo na nju da navaljuje. Prvo je krenuo s raznim seksualnim aluzijama, a onda je postao direktniji govoreći "šta bi joj sve radio". Nakon toga je, prema rečima devojke koja ga je stalno odbijala i govorila mu da se kontroliše, prešao "sa reči na dela".

foto: Profimedia

Počeo je da je hvata želeći na silu da je odvuče u krevet. Muškarac je navodno bio jako uporan i navaljivao je sve do 14 sati, a onda je prestao s napadima i otišao na posao.

Devojka ga je prijavila, a policija je protiv njega podnela krivičnu prijavu zbog pokušaja silovanja. Otvorena je istraga, a državno tužilaštvo sudiji istrage predložilo je određivanje istražnog zatvora, piše Jutarnji list.

Sudija istrage to je i prihvatio, pritvorivši 58-godišnjaka po dve tačke osnove. S obzirom na prilično zastrašujuću kaznenu evidenciju prema kojoj je bio osuđen na ukupno 15 godina zatvora zbog niza teških seksualnih kaznenih dela, pritvoren je zbog opasnosti od ponavljanja dela.

Kurir.rs/Jutarnji list

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track