HRVATSKA POLICIJA PRONAŠLA DEVOJKU IZ VITEZA: Tamara Pavlović (24) je živa i zdrava, očekuje se njen povratak kući!
Foto: Printscreen/Facebook

svi su je tražili

HRVATSKA POLICIJA PRONAŠLA DEVOJKU IZ VITEZA: Tamara Pavlović (24) je živa i zdrava, očekuje se njen povratak kući!

Hrvatska -

Hrvatska policija pronašla je Tamaru Pavlović (24) iz Viteza živu i zdravu. Prema prvim informacijama, tokom današnjeg dana očekuje se njen povratak kući.

Porodica Tamare Pavlović tragala je za ovom 24-godišnjom devojkom iz Viteza, sezonskom radnicom kojoj se gubi trag u Makarskoj.

"Radila je sezonu u Hrvatskoj, tačnije u Tučepima. Završila je 30. septembra, a 3. oktobra se odjavila iz hotela i krenula na autobusku. Od tada joj se gubi svaki trag", objasnila je porodica Tamare Pavlović za Klix.ba.

Svi njeni brojevi su bili, kažu, ugašeni, nikome se nije javila nakon što je napustila hotel u kojem je boravila u Makarskoj.

"Zvali smo sve hotele u Makarskoj, ali oni nam ne mogu da nam otkriju imena gostiju koji borave kod njih. Proverili smo sva moguća mesta na kojima može da bude, kontaktirali sve njene prijatelje, niko ne zna šta se desilo", kazali su za medije.

foto: Profimedia

Nestanak prijavili policiji

Slučaj je, kako kažu, bio prijavljen hrvatskoj policiji koja je odmah počela aktivno da traži ovu devojku. Poslednja osoba koja ju je videla je njena cimerka, koja kaže kako su se pozdravile kada je Pavlović krenula na autobusku stanicu na bus za Vitez.

"Poslednja informacija koju smo dobili jeste da je viđena u Makarskoj kako šeta. To nam je rekao njen prijatelj s kojim je radila u Hrvatskoj. Postoji mogućnost da nikad nije izašla iz Hrvatske, ali to je nešto što još uvek proveravamo", zaključili su članovi njene porodice.

Porodica je molila sve one koji imaju bilo kakvu informaciju o nestaloj Tamari da se jave na brojeve telefona: 063/336-919 ili 063/471-323, 063/483-836.

Kurir.rs/Klix.ba/Avaz.ba

Foto: Printscreen/Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja