UHAPŠENI NAPADAČI NA KAFIĆ U SLAVONSKOM BRODU: Evo koje detalje pucnjave je objavila policija!
Foto: Profimedia

vatreni okršaj

UHAPŠENI NAPADAČI NA KAFIĆ U SLAVONSKOM BRODU: Evo koje detalje pucnjave je objavila policija!

Hrvatska -

Kasno sinoć došlo je do pucnjave u Slavonskom Brodu. Jedna osoba je povređena.

Napadač je jutros uhapšen. Iz policije su se javili s novim detaljima. Kažu kako povređeni nije upucan već je povrede zadobio za vreme fizičkog sukoba.

"Prilikom narušavanja javnog reda i mira povređen je 47-godišnjak, ali u fizičkom sukobu, a ne vatrenim oružjem, nakon čega su se počioci udaljili sa mesta događaja.

Odmah po dojavi na mesto događaja su izašli policijski službenici koji su intenzivno tragali za počiocima što je rezultiralo danas, oko 9.30 sati hapšenjem i dovođenjem u Policijsku stanicu Slavonski Brod, 44-godišnjaka i 29-godišnjaka za koje postoji osnovana sumnja da su počinioci krivičnog dela", stoji u policijskom saopštenju.

"Policija nastavlja sa kriminalističkim istraživanjem, utvrđivanjem činjenica i rasvetljavanjem događaja, a o rezultatima ćemo vas obavestiti po završetku kriminalističkog istraživanja", dodaje se na kraju.

SB Online piše kako je napadač pucao na vlasnika kafića. Nezvanično saznaju i da je pucnjeve izvršila ista osoba koja je u istom ugostiteljskom objektu početkom godine imala vatreni okršaj sa tadašnjim vlasnikom ugostiteljskog objekta Jerkanom Kovačević.

Kurir.rs/Index.hr

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track