SKANDAL DRMA PULU: Funkcioner u ministarstvu poljoprivrede prisiljavao devojku na prostituciju!
Foto: Profimedia

policija češlja ceo slučaj

SKANDAL DRMA PULU: Funkcioner u ministarstvu poljoprivrede prisiljavao devojku na prostituciju!

Hrvatska -

Pulska policija sprovela kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da je muškarac ( 57) počinio kazneno delo prostitucije i polnog uznemiravanja.

Utvrđeno je kako je od 1. jula do 24. septembra ove godine iskoristio tešku finansijsku situaciju 30-godišnjakinje i na području Pule, Medulina, Fažane i Rovinja organizovao susrete s drugim osobama radi pružanja polnih usluga uz novčanu nadoknadu.

Muškarac je takođe i sam koristio polne usluge 30-godišnjakinje uz novčanu naplatu te je uzimao deo njene zarade, a kada je žena odlučila da prestane da radi taj posao, on je počeo da je počeo sa iznudama.

foto: Profimedia

Tražio je od nje novac ili da nastavi sa da pruža polne usluge ili će objaviti njene eksplicitne fotografije i snimke koje je snimio bez njenog znanja.

Osumnjičeni je po završetku kriminalističkog istraživanja, 11. oktobra u jutarnjim satima, priveden u pritvorsku jedinicu PU u Istri. Prema nezvaničnim informacijama radi se o službeniku Ministarstva poljoprivrede koji je u petak ispitan u državnom tužilaštvu i u popodnevnim satima doveden kod sudije, prenosi 24sata.hr.

foto: Profimedia

Žena (30) koje je bila prisiljena na prostituciju navodno je iz Zagreba, a došla je u Istru da radi sezonski posao. Inače, osumnjičeni muškarac je načelnik istarskog odeljenja Ministarstva poljoprivrede, i to savetnik za šume.

Kurir.rs/24sata.hr

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track