Najnovije vesti

KOLINDA OTKAČILA ŠKORA I MILANOVIĆA: Nisu još ni zvanični kandidati nego obični građani, nema potrebe da se još suočavam s njima
Foto: EPA, Printscreen YouTube

IMA KAD

KOLINDA OTKAČILA ŠKORA I MILANOVIĆA: Nisu još ni zvanični kandidati nego obični građani, nema potrebe da se još suočavam s njima

Hrvatska

ZAGREB - Kabinet hrvatske predsednice Kolinde Grabar-Kitarović saopštio je da zvanična predsednička kampanja nije počela i da nema nikakvog razloga da se ona "suočava sa običnim građanima".

To je saopšteno povodom zahteva predsedničkih kandidata Zorana Milanovića

i Miroslava Škore da se javno suoče sa Grabar-Kitarovićevom.

"Ni Milanović ni Škoro još nisu sakupili po 10.000 potpisa, pa prema tome nisu ni zvanični kandidati, niti je kampanja počela. Kad se izbori raspišu, može, pa bar predsednica nikad nije bežala od ljudi i komunikacije pred publikom. Ali, zasad je za nas Zoran Milanović običan građanin, a zašto bi se predsednica Republike sučeljavala sa građaninom Milanovićem. Nema razloga za to", navedeno je iz kabineta.

Kako se dodaje u saopštenju, Milanović nije izneo nikakav program, što je razlog više da se duel ne održi.

"Zato se ovaj njegov ponovljeni potez može samo shvatiti kao luzerski potez, potez očajnika koji nema šta da ponudi, pa poziva na događaj za koji dobro zna da se neće dogoditi dok ne sakupi 10.000 potpisa", navodi se u saopštenju.

Milanović i Škoro pozvali su hrvatski predsednicu Kolindu Grabar Kitarović na javni duel pred narodom, a Milanović je čak ocenio da se predsednica plaši takvih duela.

Kurir.rs/Tanjug

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...