DETALJI STRAVIČNOG UBISTVA KOD RIJEKE: Bili su u braku preko 20 godina, a onda je muž ubio ženu dok je sedela za ručunarom! U kući mu pronašli pištolje i municiju!
Foto: Printscreen/ Facebook

brani se ćutanjem

DETALJI STRAVIČNOG UBISTVA KOD RIJEKE: Bili su u braku preko 20 godina, a onda je muž ubio ženu dok je sedela za ručunarom! U kući mu pronašli pištolje i municiju!

Hrvatska -

Otkrivaju se novi detalji ubistva žene kod Rijeke. Kako javlja Novi list, ubio ju je njen suprug i to dok je sedela za računarom u njihovoj kući na Grobniku. Motiv ubistva nije poznat, budući da se ubica brani ćutanjem.

Nakon što je suprugu ubio puškom, sam se predao policiji. Određen mu je istražni zatvor u trajanju od mesec dana.

Bio je penzioner koji je ceo radni vek proveo u brodogradilištu, a ona je radila u jednom domu za starije i nemoćne osobe. Više od 20 godina bili su u braku. Meštani tvrde da ništa nije dalo naslutiti da bi se ovakav zločin mogao dogoditi i da su supružnici, barem se tako činilo, imali idiličan brak.

U kući mu našli pištolje

Kriminalističkim istraživanjem koje su riječki policajci sproveli u koordinaciji sa Županijskim državnim tužilaštvom utvrđena je sumnja da je 23. oktobra 69-godišnji hrvatski državljanin pucanjem iz puške ubio 47-godišnju hrvatsku državljanku, stoji u policijskom saopštenju.

U sklopu tog istraživanja, na osnovu naloga sudije istrage Županijskog suda u Rijeci sproveden je pretres doma i drugih prostorija, kao i vozila osumnjičenog, a pronađenena su dva ručno rađena pištolja i šest komada municije, koje je neovlašćeno posedovao, saopštila je policija.

Kurir.rs/Index.hr

Foto: Printscreen/Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja