VRHUNAC PRLJAVE KAMPANJE U HRVATSKOJ: Ljubitelji Kolinde objavili škakljiv video o Škori! Pre toga na udaru bio Milanović (VIDEO)
Foto: EPA, Printscreen YouTube

zahuktava se

VRHUNAC PRLJAVE KAMPANJE U HRVATSKOJ: Ljubitelji Kolinde objavili škakljiv video o Škori! Pre toga na udaru bio Milanović (VIDEO)

Hrvatska -

Redakciji hrvatskog portala Telegram danas je na mejl stigao Jutjub video s dramatičnim naslovom ‘Miroslav Škoro u vreme agresije na Hrvatsku pobegao iz Osijeka u SAD’.

Video traje dva i po minuta, a u ne preterano ambiciozno montiranom filmu prvo gledamo isečke o stanju u Vukovaru za vreme sukoba.

A onda se na ekranu pojavljuju slova: A gdje je za to vreme bio Miroslav Škoro?

U dosta urnebesnom nastavku, gledamo 1991. godinu u Sjedinjenim Američkim Državama. Uz zvukove Nirvaninog hita "Smells Like Teen Spirit" vidimo Amerikance kako bezbrižno jure ulicom, mlađariju kako igraju i tipične scene s neke bejsbol utakmice.

Kraj je posebno dramatičan uz natpis: Sad ili nikad.

Video je objavila Planet Hrvatska, zasad anonimna grupa koja se toj društvenoj mreži pridružila pre deset dana. Otad je objavila pet videa u kojima napadaju dva glavna oponenta Kolinde Grabar-Kitarović; u prva četiri Zorana Milanovića, u ovom poslednjem Škoru. Sudeći po ovome što smo dosad videli, kampanja će biti jako zabavna.

Kurir.rs/Telegram.hr Foto:EPA, Printscreen YouTube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track