DETALJI STRAVIČNE NESREĆE U HRVATSKOJ! Svedoci ispričali kakav se horor odigrao pred njihovim vratima: Čuo sam udarac, pa video hrpu lima, mladićima nije bilo spasa! (VIDEO)
Foto: Printscreen: Facebook/24sata.hr

jezivo

DETALJI STRAVIČNE NESREĆE U HRVATSKOJ! Svedoci ispričali kakav se horor odigrao pred njihovim vratima: Čuo sam udarac, pa video hrpu lima, mladićima nije bilo spasa! (VIDEO)

Hrvatska -

U četvrtak uveče u mestu Dragovci u teškoj saobraćajnoj nesreći poginula su dvojica mladića starosti 21 i 18 godina, a mladići od 16 i 19 godina su prevezeni u bolnicu.

"Spasavao sam dvojicu koji su se javljali, a drugoj dvojici nije bilo spasa. Dvojica su ovde iz Dragovaca, a druga dvojica iz obližnjih mesta. Ne znam gde su bili, ali navodno na slavlju. Celu noć nisam spavao od šoka. Slike su mi još pred očima", rekao je za 24sata.hr svedok događaja, Ivo Marjanović.

"Ispričala mi je ćerka šta se dogodilo. Čuo sam da je neko stradao. Ovo je strašna nesreća", ispričao je jedan od komšija koji priča kako su tu noćas bili vatrogasci i Hitna pomoć koji su spašavali povređene.

Teška saobraćajna nesreća dogodila se sinoć oko 21:55 na putu između Batrine i Pleternice. Iz policije su izjavili da je vozač (21) u jednom trenutku nepropisnom brzinom prešao na suprotnu saobraćajnu traku, sleteo u odvodni kanal i udario u betonski zid, a potom i u Mercedes koji je bio parkiran u blizini kao i u fasadu kuće.

"Čuo sam udarac. Ali, to nije bio ni udarac, to je bilo ko da je bomba eksplodirala. Izašao sam napolje i video svoj auto u kanalu. Hrpa lima. To je bilo toliko grozno. Da onako auto može biti slomljeno, to ne mogu da poverujem. Pogledajte i most", rekao je za 24sata.hr Želimir kojem se nesreća dogodila pod prozorom kuće.

"Materijalna šteta će se srediti, ali mladi životi su izgubljeni. To je užasno", zaključio je komšija.

Kurir.rs/24sata.hr

Foto: Printscreen/Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja