MAFIJAŠKA LIKVIDACIJA U OMIŠU USRED DANA: Mirno je jeo u kolima sa devojkom, kada mu se ubica približio na motociklu!
Foto: Profimedia

brutalno

MAFIJAŠKA LIKVIDACIJA U OMIŠU USRED DANA: Mirno je jeo u kolima sa devojkom, kada mu se ubica približio na motociklu!

Hrvatska -

Nešto pre 14 sati u Omišu, na Jadranskoj magistrali, u kolima je ubijen muškarac.

38-godišnji K. F. ubijen je dok je sedeo sa devojkom u automobilu i jeo brzu hranu. Jedan motociklista prišao je njegovom automobilu, pucao u njega i pobegao u, čini se, Makarsku.

Ubistvo se, dakle, dogodilo usred dana na veoma prometnom delu Jadranske magistrale. Više ljudi živi u neposrednoj blizini mesta zločina. Dobar deo njih vrlo brzo nakon što je čuo pušku izašao je na balkone i put.

"Čuli smo ženu kako vrišti i traži pomoć. Sin je izašao na balkon, a onda su svi sišli dole", rekao je za Indeks jedan svedok, koji je među prvima izašao na lice mesta.

Mesto zločina se nije desilo ni desetak metara od prvih kuća.

"Devojka je izašla iz automobila, udarila ga je u vrat. Jedan momak je držao ruku na vratu", rekao je svedok. Ambulanta se nalazi na 100 metara od mesta zločina. Hitna pomoć i policija su brzo došli.

"Devojka je bila uznemirena i povlačila se za kosu", rekla je svedoka.

"Onda je došla policija, stavili su je u auto da se smiri", saznajemo. U međuvremenu, hitna pomoć je pokušala da reanimira mladića, ali nisu uspeli.

Svedoci pričaju o jednom metku. Upucan je, očigledno, kroz otvoreni prozor jer na putu nije bilo tragova stakla. Istraga je u toku, a za ubicom se još traga.

Kurir.rs/Index.hr

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja