MUČNA SVEDOČENJA O SLUČAJU INCESTA IZMEĐU MAJKE I SINA U HRVATSKOJ: Žena je imala zatvorene oči, pa mislim da je spavala! Vikao sam na njih pa su skočili!
Foto: Profimedia

jezivo

MUČNA SVEDOČENJA O SLUČAJU INCESTA IZMEĐU MAJKE I SINA U HRVATSKOJ: Žena je imala zatvorene oči, pa mislim da je spavala! Vikao sam na njih pa su skočili!

Hrvatska -

Slučaj incesta između majke i sina završio je optužnicom kojom se za sina traže četiri meseca bezuslovnog zatvora, a majka bi svoju četvoromesečnu kaznu odslužila dobrotvornim radom, pisao je Večernji list.

Majka (38) i sin (19) iz Međimurja imali su seks u porodičnoj kući u septembru ove godine. Sin je tokom istrage ispričao da se toga dana vratio kući naduvan i u alkoholnom stanju i da je mamu, koja je spavala u krevetu, odneo u drugu sobu. Kad se probudila, rekla mu je da je pusti, ali nije je pustio sve dok nije došao brat.

Majka je navela da se ne seća da je spavala sa sinom. Seća se samo ono što je rođak govorio - da ju je sin uzeo i odneo u drugu prostoriju, da je bila gola i imala seks. Muž to, napomenula je, nije video jer je spavao.

foto: Profimedia

Čak četiri svedoka saglasna su da su svedočili seksualnom odnosu majke i sina. Jedan od njih je tokom istrage rekao da je video mladića kako leži na majci koja je ležala na leđima sa spuštenim gaćicama do kolena. Primetio je da je bila u alkoholnom stanju, ali po njegovu mišljenju polni odnos bio je dobrovoljan.

Svedok je ispričao kako je video da su bili goli i da su imali seks, pa je odmah probudio oca.

"Hej, dođi da vidiš kako ti sin seksa ženu", rekao mu je. Kad je došao u dnevni boravak, imao je šta da vidi: sin i supruga u seksualnom klinču na kauču.

"Žena je za to vreme imala zatvorene oči, pa mislim da je spavala. Vikao sam na njih pa su skočili", ispričao je muž i otac.

foto: Profimedia

Majka ima devetero dece

Drugi svedok se seća da je brat optuženom vikao: "Šta si to učinio?"

Po selu pokraj Čakovca se pričalo da unazad pet, šest meseci imaju dobrovolje polne odnose.

Sin ima završenih šest razreda osnovne škole, nezaposlen je i bez primanja i već osuđivan.

Majka ima završen jedan razred osnovne škole, nezaposlena je i prima socijalnu naknadu u iznosu od 460 kuna. Živi u vanbračnoj zajednici i ima devetero dece.

Kurir.rs/Indeks.hr

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja