Najnovije vesti

KOLINDA PREDALA POTPISE PODRŠKE ZA PREDSEDNIČKU KANDIDATURU: U inat svima onima koji me napadaju, pobediću ih! (FOTO)
Foto: Profimedia

sigurna u pobedu

KOLINDA PREDALA POTPISE PODRŠKE ZA PREDSEDNIČKU KANDIDATURU: U inat svima onima koji me napadaju, pobediću ih! (FOTO)

Hrvatska

Predsednica Kolinda Grabar-Kitarović predala je juče potpise podrške za novu predsedničku kandidaturu i tom prilikom zahvalila svima koji je podržavaju.

Grabar Kitarović je potpise predala u društvu premijera Andreja Plenkovića, koji je i predsednik vladajućeg HDZ, i predsednika Sabora Gordana Jandrokovića.

Iako je za podršku dovoljno 10.000 potpisa, Grabar Kitarović je rekla da je njen štab prikupio 231.652 potpisa, čime se pohvalila i na Fejsbuku.

"Prvi smo prikupili 10.000 potpisa, a potom smo se družili, razgovarali, da bismo danas predali više od 230.000 potpisa – najviše od svih kandidata, u inat svima onima koji me napadaju, koji napadaju – vas. Zato ću ih s posebnim zadovoljstvom pobediti", stoji uz fotografiju objavljenu na Fejsbuku.

Na pitanje novinara da li se juče šalila kada je rekla da će gradonačelniku Zagreba Milanu Bandiću u zatvor nositi kolače ako ga osude, Grabar Kitarović je odgovorila da je svako nevin dok se ne dokaže sprotno.

Nakon toga je zahvalila i tako onemogućila dodatna novinarska pitanja.

Drzavna izborna komisija ima rok da do četvrtka u ponoć proveri potpise i objavi listu kandidta za predsednika, čime će i zvanično krenuti izborna kampanja, koja nezvanično traje gotovo godinu dana.

Kurir.rs/Tanjug

Foto: Profimedia

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...