Najnovije vesti

KOLINDA ZAPOČELA KAMPANJU U RODNOM GROBNIKU: Održala je govor, a onda sa sviračima zapevala Tompsonovu pesmu!
Foto: Profimedia

predsednički izbori u hrvatskoj

KOLINDA ZAPOČELA KAMPANJU U RODNOM GROBNIKU: Održala je govor, a onda sa sviračima zapevala Tompsonovu pesmu!

Hrvatska

Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović započela je svoju kampanju u sredu kasno uveče u Grobniku. Iako će formalno kampanja započeti tek nakon što DIP objavi listu kandidata za predsednika Republike, a što će se dogoditi u četvrtak u podne, Grabar-Kitarović odlučila je krenuti malo ranije i kampanju je nezvanično počela u rodnom Grobniku, kao i pre pet godina.

Nakon kratkog govora, zajedno sa sviračima zapevala je i nekoliko pesama, između ostalog i Tompsonovu "Lijepa li si". Na pozornici je s njom bio i Oleg Butković, ministar mora, saobraćaja i infrastrukture.

Predsednica Kolinda Grabar-Kitarović predala je u utorak potpise podrške za novu predsedničku kandidaturu i tom prilikom zahvalila svima koji je podržavaju.

Grabar Kitarović je potpise predala u društvu premijera Andreja Plenkovića, koji je i predsednik vladajućeg HDZ, i predsednika Sabora Gordana Jandrokovića.

Iako je za podršku dovoljno 10.000 potpisa, Grabar-Kitarović je rekla da je njen štab prikpio 231.652 potpisa, preneli su hrvatski mediji.

Kako je izgledao početak kampanje, pogledajte OVDE.

Kurir.rs/Dnevnik.hr

Foto: Profimedia

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...