JEZIVI DETALJI SA SUĐENJA ZA UBISTVO JASMINE DOMINIĆ: Svedok opisao trenutak kada je pronađeno telo, Smiljana se smejala
Foto: Profimedia/Youtube

nastavljen je proces

JEZIVI DETALJI SA SUĐENJA ZA UBISTVO JASMINE DOMINIĆ: Svedok opisao trenutak kada je pronađeno telo, Smiljana se smejala

Hrvatska -

Na Županijskom sudu u Varaždinu danas je nastavljeno suđenje Smiljani Srnec za ubistvo njene sestre Jasmine Dominić, čije je telo 19 godina bilo sakriveno u zamrzivaču u porodičnoj kući u Palovcu.

Suđenje je nastavljeno svedočenjima Josipa Križaića i Josipa Vrbanca koji su 16. februara, kada je pronađeno telo u zamrzivaču, bili svedoci na poziv policije.

"Zamrzivač sam video, bio je unutra u hodniku. Nisam video iznosi li neko zamrzivač iz kuće. Kad sam se vratio u hodnik, više ga nije bilo. Policajci su pretraživali ormariće, a jesu li dirali zamrzivač, nisam video", rekao je Križaić.

Nakon toga je svedočio Vrbanec.

"Sve su pregledali, krevet, ormar, knjige, svaki list se pregledao", kazao je Vrbanec o uviđaju.

Smiljana se tokom njegovog svedočenja nekoliko puta nasmejala.

Smiljanin muž prekinuo poligraf

Svedočila je i policijska službenica koja je rekla da je dvaput vodila Smiljanu na poligraf jer je to tražila. Prvi put nije mogla da se ispita jer je bila na lekovima.

Svedočio je i policajac koji je radio na slučaju nestanka. On je rekao da je 2015. vodio Smiljaninog supruga Ivana na poligraf, i da je on bio pristao na testiranje, ali da je na pola testa odustao jer su "pitanja bila neugodna".

Kurir.rs/Index.hr

Foto: Profimedia/Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja