Najnovije vesti

PENZIONER (71) POKOSIO DVE TINEJDŽERKE U ZADRU: Svi su užasnuti šta im je vikao posle nesreće!
Foto: EPA/ANTONIO BAT

bizarno

PENZIONER (71) POKOSIO DVE TINEJDŽERKE U ZADRU: Svi su užasnuti šta im je vikao posle nesreće!

Hrvatska

Dve devojke od 16 godina prelazile su ulicu u Zadru, a posle nekoliko minuta završile su na putu do hitnog prijema s jakim bolovima i višestrukim prelomima. Bio je ponedeljak, nešto pre 16 časova, a srednjoškolke su išle na odbojkašku utakmicu na turniru između srednjih škola.

Put su prelazile na pešačkom prelazu. Stala im je gospođa u automobilu i pustila ih da prođu. Cure su krenule. A onda ih je pokosio starac (71) u "citroenu" zadarske registracije. Dojurio je iza kola koja su se zaustavila, ali nije stao, nego je zaobišao i pokosio obe curice, oborivši ih na put. Teško ih je povredio.

"Dve devojke prelazile su cestu i išle su prema dvorani. Žena im je stala, ali iza nje je dojurio taj vozač u punom gasu. Zaobišao je zaustavljeni automobil i udario u devojčice. Obe su pale! Jedna je na trenutak izgubila svest, a druga je jaukala od bolova".

"Vozač koji ih je pokosio, vikao je na njih iz automobila da što ne gledaju kuda idu i zašto drže mobilne u ruci! Hteo je i pobeći nakon nesreće, ali ljudi mu nisu dali, preprečili su mu put automobilima", kaže čovek koji je želeo da ostane anoniman.

Jednoj je stradala ključna kost, trtica, nadlaktica i udarila je kičma, ali je nakon medicinske obrade puštena na kućnu njegu. Druga je još u bolnici i u utorak joj je bila zakazana operacija kolena. Kažu da je vozač prebrzo vozio.

Kurir.rs/24sata.hr Foto: Profimedia

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...