Najnovije vesti

ŠKORO ĆE BITI PREDSEDNIK AKO BUDE DRUGOG KRUGA: Anketa pred izbore u Hrvatskoj ŠOKIRALA! (FOTO)
Foto: EPA, Printscreen YouTube

statistika kojoj se veruje

ŠKORO ĆE BITI PREDSEDNIK AKO BUDE DRUGOG KRUGA: Anketa pred izbore u Hrvatskoj ŠOKIRALA! (FOTO)

Hrvatska

Pevač Miroslav Škoro ima najveće šanse da postane predsednik Hrvatske ako uđe u drugi krug izbora, ali u anketi agencije "Promocija plus" pred prvi krug on je tek na trećem mestu iza Kolinde Grabar-Kitarović i Zorana Milanovića.

Anketa na uzorku od 1.300 ispitanika pokazuje da Kitarovićeva ima malu prednost nad Milanovićem pred glasanje 22. decembra - Kitarovićeva dobija 26,8 odsto, a Milanović 25,4 odsto. Škoro je na trećem mestu sa 21 odsto glasova, Mislav Kolakušić dobija deset odsto, Dalija Orešković 2,6 odsto.

U slučaju da Kolinda Grabar-Kitarović i Zoran MIlanović uđu u drugi krug, bio bi to neizvestan duel - za sada Kitarovićevoj glas, u tom slučaju, daje 48,3 odsto ispitanika, a Milanoviću 47,6 odsto. Međutim, ukoliko Škoro uđe u drugi krug, on bi pobedio i Kitarovićevu i Milanovića.

U duelu sa Kitarovićevom za njega bi, pokazuje anketa, glasalo 50 odsto, a za nju 45 odsto ispitanika. Škoro bi u drugom krugu protiv Milanovića pobedio ubedljivije - dobio bi skoro 53 odsto glasova, a Milanović 46 odsto. Anketa, koju prenose hrvatski mediji, pokazuje da je rejting Kolinde Grabar-Kitarović i dalje u ozbiljnom padu.

(Kurir.rs/Blic, Foto: EPA/Printscreen/YouTube)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...