VANZEMALJCI IZNAD RIJEKE: Stanovništvo u panici! 10 izrazito svetlih nebeskih objekat lebdelo na nebu!  (FOTO)
Foto: Profimedia

NEOBIČNA POJAVA

VANZEMALJCI IZNAD RIJEKE: Stanovništvo u panici! 10 izrazito svetlih nebeskih objekat lebdelo na nebu! (FOTO)

Hrvatska -

Riječani su u utorak uveče, oko 18 sati, na nebu primetili neobičnu pojavu kada je desetak izrazito svetlih nebeskih objekata bili lebdelo u pravilnom razmaku i u ravnoj liniji..

"Uzdizali su se negde iz pravca Istre, otprilike iznad Učke, na nebu izazivajući pažnju građana iz Opatije, Rijeke i drugih mesta", navodi se na tom sajtu i dodaje da im se, povodom toga, javljalo više čitalaca s pitanjem da li znaju o čemu se radi.

Pozvana je i policija iz koje je rečeno da nemaju nikakve najave o eventualnim NATO vežbama ili posebnim vazduhoplovnim transportima.

Čitaoci su objasnili da o tome nema ni govora jer se radilo, kako tvrde, o izrazito svetlim objektima koji su na noćnom nebu ostavlali utisak da im je svetlo jednake jačine kao i ono od okolnih zvezda.

Ono što je najviše zbunilo stanovnike koji su te objekte na nebu videli je to što se oni otprilike pet minuta nisu uopše kretali već su u stajali o nekoj formaciji u pravilnoj liniji, jedan iznad drugoga, prema nebu. Na kraju su, isto tako kako su se pojavili i nestali.

Ipak, u međuvremenu portalu "Riječanin" su se javili i drugi čitaoci koji tvrde da za ovu pojavu postoji i te kako jednostavno objašnjenje. Reč je, po njima, o Star linku, konstelaciji Zemljinih satelita kompanije Spejs X, s funkcijom omogućavanja internet-veze.

Kurir.rs/Riječanin.hr

Foto: Profimedia/Ilustracija

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track