HRVATICA RASKINULA SA DEČKOM IZ AMBASADE I NASTAO JE PAKAO: Odmah roditeljima poslao slike i snimke njihovog seksa!
Foto: Profimedia

ucena

HRVATICA RASKINULA SA DEČKOM IZ AMBASADE I NASTAO JE PAKAO: Odmah roditeljima poslao slike i snimke njihovog seksa!

Hrvatska -

Radnik ambasade u Hrvatskoj ucenjivao je svoju bivšu devojku šaljući intimne fotografije, snimljene u vreme njihovog odnosa roditeljima, sestri i prijateljima.

Pored pokušaja iznuđivanja 40.000 evra od nje u zamenu za tišinu kako ne bi distribuirao njene golišave fotografije i delio intimni video sadržaj, 46-godišnjak je u aplikaciji Viber osnovao grupu koja uključuje roditelje bivše devojke i prijatelja i objavio kompletan erotski sadržaj koji njih dvoje snimili su tokom afere, saznaje Jutarnji list.

Muškarac, zaposlen u ambasadi u Hrvatskoj, nedavno je na zagrebačkom Opštinskom krivičnom sudu osuđen na zatvorsku kaznu u trajanju od jedne godine.

"Prema optužnici, muškarac je od avgusta do kraja septembra 2016. slao poruke svojoj bivšoj partnerki i tražio 40.000 evra, preteći joj objavljivanjem njihove intime ako ga ona ne posluša. Sredinom jula nju je našao ispred zgrade i vređao je i tražio da pozove svog novog dečka. Optuženi je tada pljunuo i udario je po nozi mobilnim. Tada je upoznao novog dečka svoje bivše devojke, koji mu je, sažaljivo, kada mu je putem pretnji rekao da "nema novca i nema devojku", predao 670 evra . Ali nezadovoljan ishodom, 46-godišnjak je putem Vibera poslao porno-snimke primoravši devojku da potraži pomoć, prenosi Jutarnji.

"Nisam kriv i dobio sam 5000 kuna kao deo troškova najma stana, jer nisam bio u Zagrebu tokom leta dok je ona bila tu. Nisam joj slao poruke i ne znam odakle dolazi tih 40.000 evra. Besmisleno je i smešno. To je sve iza mene. I žao mi je što se sve dogodilo", rekao je 46-godišnjak u svoju odbranu.

Međutim, otkrile su mu poruke koje je poslao svojoj bivšoj devojci: "Žao mi je, ali u meni je nešto ružno jer te ne mogu imati i tada sam takav", "Moram da se hvalim sa tvojim slikama i filmovima ...", " Samo bih voleo da te vidim barem ponekad i ne bih želeo onda da pogrešim. "

"Bila sam šokirana njegovim ponašanjem jer ga nisam poznavala kao takvog. Na Viberu je napravio dve grupe. Stavio je mog oca, sestru i mene u jednu, a u drugu prijatelje i sestru i u njima je objavio moje gole fotografije i snimke naših seksualnih odnosa. Bila sam uplašena jer nisam znala šta se drugo može dogoditi, pa sam otišla u policiju", rekla je njegova žrtva i bivša devojka.

Kurir.rs/24sata.hr Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track