MILANOVIĆ OPET NAPAO KOLINDU NAKON NAJNOVIJEG SKANDALA: Ako nisi sposobna da vodiš TV debatu, onda nisi ni državu
Foto: EPA/ANTONIO BAT

predizborna kampanja

MILANOVIĆ OPET NAPAO KOLINDU NAKON NAJNOVIJEG SKANDALA: Ako nisi sposobna da vodiš TV debatu, onda nisi ni državu

Hrvatska -

Sučeljavanje predsedničkih kandidata Zorana Milanovića i Kolinde Grabar-Kitarović u centru pažnje je hrvatskh medija, nakon što je RTL saopštio da je savetnica aktuelne predsednice tražila prekid sučeljavanja zbog umora kandidatkinje za drugi mandat na Pantovčaku i predugog trajanja emisije.

Oglasio se Milanović porukom da je u sinoćnju emisiju RTL-a došao "teško prehlađen i pod temperaturom", ali mu, kaže, ni u jednom trenutku nije palo na pamet da "svoje blage zdravstvene proleme" stavi ispred prava građana da vide i čuju šta kandidati za predsednika Republike imaju da kažu.

"Umoriti se od jedne debate pred hrvatskim građanima čije poverenje tražiš, šta to znači? Ako nisi sposoban dva sata da razgovaraš o temama koje muče Hrvatsku, nisi sposoban ni da vodiš Hrvatsku. Osim, ako razlozi i motivi za traženje prekida nisu nešto drugo...", napisao je Milanović na svom fejsbuk profilu.

Prethodno se na tviteru oglasio i Milanovićev portparol Nikola Jelić, koji je upitao zašto je štab Grabar-Kitarović sinoć "besramno lagao javnost".

"RTL je potvrdio ono sto smo sinoć odmah rekli - da štab Zorana Milanovića nije tražio prekid debate. Prekid je tražio štab Kolinde Grabar-Kitarović zašto su sinoć besramno lagali javnost", zapitao je Jelić.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: EPA/ANTONIO BAT)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track