CRNI BILANS PUCNJAVE U SPLITU: Troje ubijeno, dvoje uhapšeno! Da li je priveden ubica?! (VIDEO)
Foto: Profimedia

strašno

CRNI BILANS PUCNJAVE U SPLITU: Troje ubijeno, dvoje uhapšeno! Da li je priveden ubica?! (VIDEO)

Hrvatska -

U Splitu su uhapšene dve osobe. Kako se nezvanično saznaje, jedan od njih je brat ubijenog. Za drugog zasad nema potvrde, ali nezvanično se saznaje da bi mogao biti ubica.

Dalmatinski portal je objavio oko 17.15 sati da je uhapšen splitski ubica. Potvrde za to nije bilo.

"Ne možemo vam potvrditi tu informaciju", kratko su rekli iz policije. "Sve raspoložive snage su na terenu. Intenzivno radimo na slučaju i poduzimamo sve potrebne mjere", rekli su iz splitske policije. Ni nezvanični izvori iz policije nisu mogli da potvrde tu informaciju.

foto: Printscreen/YouTube

Jedna osoba jeste bila uhapšena, to je sigurno. Odvedena je policijskim kombijem na ispitivanje. Kako se saznaje, radi se o bratu jednog od ubijenih.

Prema nezvaničnim informacijama, uhapšena je nešto kasnije i druga osoba. Ta osoba je verovatno ubica. No, policija to i dalje ne potvrđuje.

Nad obe uhapšene osobe se sprovodi kriminalističko istraživanje.

Takođe, iz policije se saznaje kako upozorene o zabrani kretanja ulicama više nije na snazi.

"Prema prvim informacijama sa terena počinilac je muškarac obučen u crno, ima oružje i kreće se ka Marjanu. Molimo sve građane na tom području grada da se sklone s ulica i da ukoliko uoče osobu odmah zovu policiju. Sve raspoložive policijske snage su na terenu i tragaju za počiniteljem", upozorenje je koje je objavljeno ranije.

Kako je rekao izvor iz policije, zabranjene su jedino ograđene zone u kojima se provodi uviđaj.

Dve osobe su umrle na licu mjesta, a jedna je povređena u pucnjavi u centru Splita oko 15.30 na dve različite lokacije, izvestila je splitska policija prvo. Ranjena osoba je preminula naknadno.

(Kurir.rs/Indeks.hr, Foto: Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track