CELA EKIPA HITNE IZ SPLITA NA BOLOVANJU: Pretili im da će ih pobiti, ne smeju da se pojave na poslu
Foto: Profimedia

posle trostrukog ubistva

CELA EKIPA HITNE IZ SPLITA NA BOLOVANJU: Pretili im da će ih pobiti, ne smeju da se pojave na poslu

Hrvatska -

Splitska policija i dalje istražuje ko je tokom subotnje intervencije Hitne pomoći, kada je ubijeno troje ljudi, zapretio da će sve pobiti, a zbog tih pretnji je ceo tim Hitne, uključujući lekara, tehničara i vozača, od nedelje na bolovanju.

Sanja Nazlić iz splitske policije izjavila je kako se na mestu trostrukog ubistva okupilo više osoba, pri čemu je jedna od njih iz susedne ulice viknula: "Ubili su mi prijatelja, sve ću vas pobiti", ali niko nije video o kome se radi.

"Policija istražuje šta se tačno dogodilo i ko je to vikao. Do sada smo na te okolnosti razgovarali s nekoliko ljudi. Za sada znamo da tom prilikom niko nije video oružje, a nakon povika su se svi prisutni razbežali", rekla je Nazlićeva.

Na Fejsbuku je objavljen poziv na protest podrške 25-godišnjem Filipu Zavadlavu koji je uhapšen pod sumnjom da je počinio trostruko ubistvo. U policiji kažu da nikakav protest nije prijavljen.

Podsetimo, iz automatske puške ubijeni su Marino Paić, Jurica Torlak i Marin Boban. Policija je u kafiću u splitskom kvartu Skalice uhapsila 25-godišnjeg Filipa Zavadlava, koga sumnjiče za pokolj.

Zavadlav je prebačen u zagrebačku zatvorsku bolnicu gde čeka psihijatrijsko veštačenje.

Kurir.rs/Index.hr

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track