DETALJI JEZIVE NESREĆE KOD PULE Izgubio je kontrolu nad vozilom, pa sleteo sa puta! Prevrnuo se, ispao iz auta i poginuo
Foto: Profimedia

horor

DETALJI JEZIVE NESREĆE KOD PULE Izgubio je kontrolu nad vozilom, pa sleteo sa puta! Prevrnuo se, ispao iz auta i poginuo

Hrvatska -

Juče je u teškoj saobraćajnoj nesreći kod Pule poginuo 39-godišnjak.

Nesreća se dogodila oko 14:20 na putu Galižana - Vodnjan kada je vozač iz Pule Renault Twingom pulskih registracija ulaskom u zavoj zbog neprilagođene brzine izgubio kontrolu nad vozilom, pa je sletio sa puta. Nije bio vezan.

"Pri prevrtanju je, budući da nije bio vezan pojasom, 39-godišnji vozač ispao iz automobila i na mestu preminuo", potvrdila je Nataša Vitasović, portparolka istarske policije.

Užasni detalji nesreće

Kako je doznao Glas Istre na mestu nesreće od zamenika županijskog državnog tužioca u Puli Vlade Šćura, poginuli Puljanin kretao se iz smera Galižane prema Vodnjanu kada je usled prebrze vožnje izgubio nadzor nad automobilom.

Prema tragovima na cesti čini se da je Twingo, nakon što je najpre delimično izleteo sa desne strane, ubrzo prešao na levu stranu puta, gde je oko 150 metara dalje udario u nasip nadvožnjaka, prešao preko zida obraslog žbunjem, a onda udario u stablo masline od kojeg se odbio i prevrnut na krov zaustavio u polju pored puta.

Kurir.rs/Index.hr

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja