POSLEDNJA EPIZODA GENERALA UNIŠTILA GOTOVINU: Gledaoci HRT zbog stresa tokom gledanja svih 8 epizoda zahtevaju penzije
Foto: Printscreen HRT

brutalno na tviteru

POSLEDNJA EPIZODA GENERALA UNIŠTILA GOTOVINU: Gledaoci HRT zbog stresa tokom gledanja svih 8 epizoda zahtevaju penzije

Hrvatska -

Najzad, poslednja od osam epizoda "Generala", TV serijs Antuna Vrdoljaka, emitovana je od početka, što je naišlo na burne negativne kritiku. Sve se, od scenarija do režije, kritikuje. Nakon svake epizode, posebno vatrena kritika je uvek na Tviteru.

Dakle, ovoga puta, visokotonci nisu izgubili svoje visokokvalitetne dopise i asocijacije, koji su im još jednom dali do znanja što misle o projektu, u koji je samo iz javnih izvora financiranja uloženo oko 2,5 miliona evra.

Neki su počeli da komentarišu i pre nego što je započela poslednja epizoda. "Sledeći program nije pogodan ni za koga", našalio se korisnik Tvitera Mr. Joker.

Prva scena sa likovima Ljubomira Kerekesa i Sretena Mokrovića, srpskih vojnika, bila je previše za neke od gledalaca. Prema drugom visokotoncu trajalo je punih 15 minuta. Treći je prokomentarisao da scena očigledno traje sve dok njih dvoje ne popiju punu bocu rakije. Četvrta, sa druge strane, nagađa da je Vrdoljak želeo da obori Ginisov rekord u dužini scene.

Među mnogim melodramatičnim replikama u nizu koji su prešli u viralnu pojavu je i ona „Moje srce je tvrdo kao stena“. Brojni gledaoci odmah su je povezali sa hitom Tošeta Proeskog. "Toše se okreće u grobu", zaključili su.

Korisnica Little of Scandala objavila je da se igra prijateljstva s pićem sa prijateljima - pijući svaki put kada neko spomene veru ili Boga. Puno se pije.

Bilo je i crnog humora. Kad je, Kerekes iznenada popio čašu rakije, podsetio je na trenutak kada je Slobodan Praljak dramatično popio otrov pred sudom i kamerama. "Zašto Ljubomir Kerekes igra Praljka?", Pita se Hrvoje Milas.

Serija je preskočila dugotrajno vreme nakon završetka akcije Oluja i prešla na suđenje generalima Gotovini i Markaču. Ovde su korišćeni dokumentarni snimci stvarnih događaja. "Oluja, Hag, po hitnom postupku, nema ništa između", napisao je Branko Radonić, pitajući se da serijalu nije nedostajalo praćenje tokom mnogih godina.

Na kraju su gledaoci zaključili: „Zahtevamo veteransku penziju, jer osam nedelja svakog ponedeljka imamo jednu: gledajte HRT; ispod dve: gledao seriju General! "

Kurir.rs/Net.hr Foto: Printscreen HRT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track