DRŽAVLJANIN BIH PRIVEDEN JE ZBOG SMRTI MALOLETNICE U ZAGREBU: Uviđaj je trajao satima, cela priča je čudna!
Foto: Profimedia

telo nađeno u podrumu zgrade

DRŽAVLJANIN BIH PRIVEDEN JE ZBOG SMRTI MALOLETNICE U ZAGREBU: Uviđaj je trajao satima, cela priča je čudna!

Hrvatska -

Radoje R., 30-godišnji državljanin BiH sa prebivalištem u Hrvatskoj, priveden je zbog smrti maloletne devojke čije je telo pronađeno u subotu ujutro u zagrebačkom naselju Sopot. Telo 16-godišnje devojke nađeno je pred podrumu jedne zgrade, a bilo je umotano u tepih.

No, tu leži prva nepoznanica u ovom slučaju. Naime, nije jasno koja je uloga 30-godišnjaka u celoj priči. On je, naime, negirao da ju je ubio. Policiji je kazao kako je s devojkom bio u stanu u petak uveče. Zaspao je, a kad se probudio, kako je ispričao, devojka je već bila mrtva.

Druga nepoznanica je uzrok smrti. Još nije jasno kako je tačno maloletna devojka umrla. Nalazi bi trebali da utvrde da li je djevojka bila pod uticajem opijata.

No, možda i najveća nepoznanica je kako se telo devojke našlo u zgradi udaljenoj nekoliko stotina metara od stana u kojoj je Radoje R. u petak uveče boravio sa njom.

Devojka je bila zamotana u tepih i ostavljena pred podrumom u zgradi u Zemljakovoj ulici. Umrla je u stanu u Šenovoj. Zasad nije jasno kako je i kad tačno telo preneseno i da li je li muškarac imao pomagača s obzirom na to da nije lako preneti telo umotano u tepih.

Podsetimo, beživotno telo devojke umotano u tepih pronađeno je u subotu ujutro oko 7 sati na stepenicama prema podrumskom prostoru zgrade u Zemljakovoj ulici u novozagrebačkom naselju Sopot. Telo devojke ležalo je na stepenicama s glavom prema dolje.

Više od šest sati muškarac koji je uhapšen zbog sumnjive smrti 16-godišnje devojke u novozagrebačkom naselju Sopot proveo je tokom dana sa istražiteljima na uviđaju u svom podstanarskom stanu.

Kurir.rs/Index.hr

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track