Najnovije vesti

PRVI RADNI DAN NOVOG HRVATSKOG PREDSEDNIKA: Aktivirana je njegova veb-stranica, a evo šta će Milanović prvo uraditi!
Foto: Beta/Damir Senčar

zoran milanović

PRVI RADNI DAN NOVOG HRVATSKOG PREDSEDNIKA: Aktivirana je njegova veb-stranica, a evo šta će Milanović prvo uraditi!

Hrvatska

Veb-stranica hrvatskog predsednika Zorana Milanovića, kojem je danas prvi radni dan, aktivna je od jutros.

Stranica www.predsjednik.hr trenutno je u "probnoj, prvoj fazi" s obzirom na to da još nisu poznati svi članovi Kancelarije predsednika, a ona će dodatno biti nadograđivana.

Uz biografiju Milanovića, na stranici se mogu videti biografije bivših hrvatskih predsednika, deo za komunikaciju s građanima, vesti i najave, kao i tehničke informacije o Milanovićoj kancelariji.

Na stranici se mogu videti fotografije i Milanovićevi citati iz predsedničke kampanje, kao i sa svečanosti inauguracije i primopredaje dužnosti juče na Pantovčaku. Može se pročitati i njegov inauguracioni govor.

Stranica je više bazirana na foto i video sadržajima, a manje na tekstu, navode u kancelariji predsednika, ističući da je naglasak stavljen na građane, odnosno komunikaciju sa njima.

Kako prenosi Hina, očekuje se da će u punom opsegu veb stranica "raditi" za tri meseca.

Milanović, inače i vrhovni zapovednik Oružanih snaga Hrvatske, prvi radni dan započeće u devet časova pregledom svečanog postroja Počasno-zaštitne bojne u Kancelariji predsednika na Pantovčaku, dodaje Index.

Nakon toga, oko podneva, on će položiti vence i zapaliti sveće kod spomenika Glas hrvatske žrtve - Zid boli, na grobnicu Narodnih heroja te na Zajedničku grobnicu za neidentifikovane žrtve iz Rata u Hrvatskoj na Krematoriju.

Kako je najavljeno, potom bi trebalo da potpiše i prve odluke o imenovanjima ljudi, koji će biti deo njegovog kabineta na Pantovčaku.

Kurir.rs/Tanjug

Foto: Beta/Damir Senčar

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...