DEČAK KOJEG JE PREGAZIO VALJAK ZADOBIO TEŠKE POVREDE: U kritičnom je stanju, oglasio se i vozač mašine
Foto: Profimedia

strašna nesreća

DEČAK KOJEG JE PREGAZIO VALJAK ZADOBIO TEŠKE POVREDE: U kritičnom je stanju, oglasio se i vozač mašine

Hrvatska -

Strašna nesreća dogodila se juče u Koledincu prilikom ravnanja fudbalskog terena valjkom. Dečak (12) je završio pod mašinom i teško je povređen. Kako nezvanično saznaje Podravski, dečak je kritično, stradala mu je jetra i ima povrede glave, pa je prebačen u bolnicu u Zagreb.

"Vozio sam traktor s valjkom i ravnao teren. Taj dečak je bio sa mnom, jedno vreme se vozio na traktoru, a kad je došao drugi dečak, sišao je dolje kako bi se dodavali loptom", ispričao je vozač traktora Ljubomir Ivanček.

U jednom trenutku drugi dečak je počeo, dodaje, da maše rukama. Odmah sam zaustavio traktor, a dečak se našao ispod valjka.

"Brzo sam nazvao sina da dođe autom, a on ga je u 20-ak minuta prevezao u koprivničku bolnicu", navodi Ivanček, još vidno u šoku zbog ovog događaja jer povređenog dečaka dobro zna, pošto je poznanik sa njegovom porodicom.

Antun Horvat, otac dečaka, rekao je za Podravski kako se nalazi u Klaićevoj u Zagrebu i po poslednjim informacijama čini se da je stabilno. Dodaje da je bio životno ugrožen, a sada je bolje.

Kurir.rs/Index.hr

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track