MALENA OSTALA BEZ KLEPETANA, ALI IMA NOVOG UDVARAČA: Nije baš oduševljena, a evo šta kaže Stjepan koji se brine o njoj
Foto: Facebook/Printscreen

sa klepom bila 17 godina

MALENA OSTALA BEZ KLEPETANA, ALI IMA NOVOG UDVARAČA: Nije baš oduševljena, a evo šta kaže Stjepan koji se brine o njoj

Hrvatska -

Svi smo godinama pratili ljubavnu priču roda Malene i Klepetana iz Hrvatske. Klepetana više nema, a možda se rodi nova ljubav u Velikoj Varoši. Malenoj je do gnezda svratio novi udvarač.

"Ma, bio je jedan rodan ovih dana gore kod nje na krovu. Klepeće ona, klepeće on, više kao da se druže nego da se među njima događa “nešto više”. Ona je sve to uglavnom popratila ležeći u gnezdu, kao da nema volje za druženje s novajlijom", rekao je Stjepan Vokić koji se već 20-ak godina brine o Malenoj.

Pronašao ju je na livadi slomljenog krila nakon što su je upucali lovci.

"Ovaj novajlija je bio prljav, očito je tek stigao s afričkog juga pa nakratko svratio k njoj na krov. Valjda je video da od nje nema ništa i jedne večeri je odleteo, a idućeg dana nije došao", kaže Stjepan.

Malena još nije zaboravila Klepetana s kojim je tokom 17 godina ljubavi dobila čak 66 malih roda. Zato s novim udvaračem i nije željela napraviti korak više.

"Da, ona nije bila voljna za druženje pa je otišao. Možda dođe neki drugi", dodaje Stjepan koji takođe ne može da preboli Klepetana za kojeg se veruje da je prošle godine uginuo.

"Žao mi je Klepe, ali život ide dalje", kaže.

Premda bi se radovao da Malena nađe novog partnera, ipak ne bi bio baš presretan s novim podmlatkom.

"Pitanje je može li to ona i dalje. Ma, neka “odluči”, samo, meni bi to bio finansijski, fizički i svaki drugi teret. I meni su godine na vratu, treba se svakog dana nekoliko puta merdevinama penjati na krov, hraniti ih, na sve paziti da bude kako treba", ističe.

Zbog korone ne ide da lovi ribu, ali zato je našao dobru alternativu, i za nju i za sebe.

"Kupio sam dva kilograma svinjetine da Malena i ja imamo šta da jedemo", kaže Stjepan koji brine da Malenoj ne bude zima, pa joj naloži peć u garaži gde boravi.

"Noći su joj hladne. Ako je ptica, ne mora da trpi zimu", dodao je Stjepan.

Kurir.rs/24sata.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track