HTELA DA PROMOVIŠE MAKARSKU, PA SE OBRUKALA: Postavila sliku Mozambika, a odgovor tviteraša je tek hit! (FOTO)
Plaža u Mozambiku, Foto: Profimedia

BLAM ŠEFICE TURISTIČKE ORGANIZACIJE

HTELA DA PROMOVIŠE MAKARSKU, PA SE OBRUKALA: Postavila sliku Mozambika, a odgovor tviteraša je tek hit! (FOTO)

Hrvatska -

Nakon što je direktorka Turističke zajednice Makarske, Hloverka Novak Srzić, napravila neverovatan gaf na Fejsbuku objavivši fotografiju iz Mozambika, koju je potpisala s Makarska rivijera, društvene mreže preplavile su šale na njen račun.

Mnogi tako objavljuju fotografije raznih svetskih gradova i turističkih atrakcija potpisujući ih imenima hrvatskih gradova, parkova, znamenitosti...

Iako je kasnije pokušala da se opravda kako je time htela samo da pošalje poruku s Makarske rivijere i da je neki nisu shvatili, mnogima i dalje nije jasno zašto je objavila tu fotografiju, a ne hrvatske obale.

Naime, na fotografiji nije bila plaža koja se nalazi u Makarskoj, već luksuzni resort na privatnom ostrvu Azura Kvilalea u Mozambiku.

U komentarima ispod objave Novak Srzić jedna gospođa je napisala da na ovoj makarskoj plaži još nije bila, ali bi je rado obišla.

"I mene zanima koja je to plaža - mislila sam da Makarska rivijera ima samo šljunčane plaže", napisala je druga, na šta je direktorka TZ-a grada Makarske napisala neka dođe i istraži.

"Ova fotografija je namenjena gostima da im pokažemo naše lepote", napisala je Hloverka Novak Srzić.

Ipak, objavu na Fejsbuku kasnije je uklonila nakon što su je preneli mnogi mediji.

Kurir.rs/Dnevnik.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track