Najnovije vesti

POKAZALA JE SVOJE PRAVO LICE: Miroslav Škoro opleo po Kolindi zbog srednjeg prsta
Foto: EPA/ANTONIO BAT

hrvatska

POKAZALA JE SVOJE PRAVO LICE: Miroslav Škoro opleo po Kolindi zbog srednjeg prsta

Hrvatska

Predsednik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro komentarisao je "srednji prst", koji mu je uputila bivša predsednica Kolinda Grabar Kitarović, ocenivši da je tim, kako je rekao, vulgarnim gestom pokazala zapravo svoje pravo lice.

Grabar-Kitarović je pokazivanjem "srednjeg prsta" dala podršku ženama koje su na taj način reagovale na Škorinu izjavu o silovanim ženama i trudnoći.

Za tu kampanju, kojoj se pridružila Grabar Kitarović, Škoro kaže da je veoma ružna, a da joj se Grabar Kitarović pridružila "jednim vrlo vulgarnim gestom".

Dodao je i da je upravo tim "srednjim prstom" srušena teza da je on na vlast doveo predsednika Zorana Milanovića.

Prema njegovim rečima, između Grabar-Kitarović za koju kaže da je "lažna demohrišćanka" i ljudi koji podržavaju nju, Andreja Plenkovića I Gordana Jandrokovića nema razlike u odnosu na Milanovića.

"Birači su se tada odlučili za iskrenog i pravog socijaldemokratu i levičara, a lažni demohrišćani upravo su juče prokazali", rekao je Škoro, preneo je portal Index.

Dodao je da su "oni isti i imaju isti sistem vrednosti".

"Taj srednji prst nije samo srednji prst Miroslavu Škori, nego je pokazan celom hrvatskom narodu, svim vernicima, kardinalu koji je podržavao Grabar-Kitarović. To je jedna sramota za hrvatski narod", naveo je lider Domovinskog pokreta.

Kurir.rs/Tanjug

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...