Najnovije vesti

DRAMA NA ŽELEZNIČKOJ STANICI U ZAGREBU: Muškarac nije hteo da stavi masku u vozu, policija ga privela
Foto: Profimedia

hrvatska

DRAMA NA ŽELEZNIČKOJ STANICI U ZAGREBU: Muškarac nije hteo da stavi masku u vozu, policija ga privela

Hrvatska

Dramatična situacija odvijala se juče ujutru na zagrebačkoj Glavnoj železničkoj stanici, nakon što je putnik s detetom odbio da stavi masku u javnom prevozu, javlja 24 sata.hr.

Svedoci kažu kako je putnik odbio da stavi masku pa ga je policija iznela napolje, a dete je držala druga putnica. Dete takođe nije imalo masku.

"Rekao je da nošenje maski nije propisano zakonom i da je njegova volja hoće li je nositi ili ne. Dečak je bio na biciklu bez pedala, vozio se po vagonu, potom ga je uzela nepoznata gospođa, a kasnije je počeo da plače kad je video šta se događa", priča drugi putnik.

Voz je vozio na relaciji Dugo Selo-Harmica, a zbog putnika je u startu kasnio više od pola sata. Iako su s njim isprva strpljivo razgovarali radnici HŽ-a, na kraju je morala da interveniše i policija.

Muškarac je masku stavio tek kada je došla policija, no tada je već bilo kasno pa mu nisu dozvolili da nastavi putovanje.

Zagrebačka policija je potvrdila kako su primili dojavu o incidentu i da ga je policija odvela u službene prostorije pa će ga pustiti nakon prekršajne obrade.

Kurir.rs/24sata.hr

Foto: Profimedia

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...