Najnovije vesti

HOROR NEDALEKO OD ZAGREBA: Mrtvu majku nedeljama držao u kući, ljudima govorio da je otišla kod unuka
Foto: Profimedia

strava i užas

HOROR NEDALEKO OD ZAGREBA: Mrtvu majku nedeljama držao u kući, ljudima govorio da je otišla kod unuka

Hrvatska

U zagrebačkoj policiji potvrdili su da su 23. jula dobili dojavu o pronalasku mrtvog tela u porodičnoj kući u mestu nedaleko od Zagreba, piše 24sata.hr.

Pregledom tela nisu utvrdili povrede koje bi upućivale na eventualnu nasilnu smrt. Budući da je telo već bilo u visokom stepenu raspadanja, prevezli su ga na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagrebu na obdukciju kako bi se utvrdili uzrok i tačno vreme smrti. Prema neslužbenim informacijama, žena je preminula početkom jula.

Na mestu događaja zatekli su i člana porodice preminule 85-godišnjakinje, kojeg su kolima Hitne pomoći prevezli u odgovarajuću instituciju. Reč je o sinu preminule, a prevezli su ga u Psihijatrijsku bolnicu Jankomir u Zagrebu, piše 24sata.hr.

Većina komšija kazala je da već neko vreme nisu viđali ženu, ali nisu se mogli setiti tačno koliko dugo. Preciznija je bila ćerka od brata preminule koja ju je, do ovog nesrećnog događaja, redovno posećivala, kako bi je negovala i pomagala oko higijene.

"Ja sam dolazila kod nje da je kupam, da je perem, presvlačim, da čistim, da joj donesem da jede... Nisam dolazila svaki dan jer imam i svoju porodicu i druge obveze. Imala sam dve tragedije u porodici u zadnje 2 nedelje, zbog čega nisam dolazila niti sam znala šta se događa" rekla je u razgovoru za 24sata.hr.

"Njen sin je svima govorio da je hrani, nekima je rekao da ju je unuk odvezao u Zagreb, jer je zaista imala unuka i unuku u Zagrebu. Čim sam čula tu priču, odmah sam došla do nje da proverim šta se zbiva jer ta priča nije ‘pila vodu’" priča ona.

"Ne znam zašto to nikome nije prijavio. To niko ne zna. On je sad u Jankomiru", kratko je odgovorila.

Komšinica ove porodice potvrdila je da su se raspitivali za preminulu, no sin im je rekao da ona zbog vlastite sigurnosti nigde ne izlazi.

Imali su još jednog sina, koji je preminuo. Susedi pričaju i da je preminula gospođa imala penziju, dok njen sin nikad nigde nije radio.

Kurir.rs/24sata.hr

Foto: Profimedia

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...