Najnovije vesti

MILANOVIĆ O PREPUCAVANJU SA PLENKOVIĆEM: To nisam čuo ni od Sanadera, Kosor, Karamarka! Što se nas tiče, priča je gotova
Foto: Profimedia

hrvatska

MILANOVIĆ O PREPUCAVANJU SA PLENKOVIĆEM: To nisam čuo ni od Sanadera, Kosor, Karamarka! Što se nas tiče, priča je gotova

Hrvatska

Hrvatski predsednik Zoran Milanović rekao je da se u raspravi sa premijerom Andrejem Plenkovićem ne radi o tvitu već o sardžaju i da je ta priča gotova, ali ne i dosadna.

Milanović je to rekao povodom jučerašnjeg prepucavanja sa Plenkovićem u medijima, koje je počelo kada je hrvatski premijer izneo niz kritika na račun Milanovića, između ostalog da mu je dosadno na funkciji predsednika, prenosi televizija N1 Zagreb.

"Očigledno je neko negde naučio u nekoj školi, to nisam čuo ni od Sanadera, Kosor, Karamarka, ne možeš nekome ustati i reći lažeš. Što se nas tiče, priča je gotova, ali nije dosadna", rekao je Milanović i dodao da on nije komunikaciju svodio na lični nivo.

Kako je rekao, Milanović je ukazao na problem nekoliko puta, a premijer je dva puta odgovorio na, kako je Milanović rekao, način koji nije bio konstruktivan.

"Bilo je prilično neduhovito u nastojanju da se bude duhovit. Štitio sam premijera, rekao sam da sam pogrešio u metodologiji. To je za mene zasad gotovo, problem ostaje, problem neusklađenosti delovanja paraštaba s ustavnim poretkom Hrvatske, to je činjenica i neće se promeniti tako da se od problema okreće glava. Imamo problem, moramo ga riješiti i nastavljamo funkcionisati kao uređena država", rekao je Milanović.

Kurir.rs/Tanjug

Foto: Profimedia

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...