OSJEČANIN ŠRAFCIGEROM IZBO DVOJE DECE NA ULICI: Napao ih nasumično, sve zbog neplaćenog računa za struju!
Foto: Profimedia

bruka

OSJEČANIN ŠRAFCIGEROM IZBO DVOJE DECE NA ULICI: Napao ih nasumično, sve zbog neplaćenog računa za struju!

Hrvatska -

Meštani kažu da je napadač "tiha i mirna osoba" te ne znaju puno o njemu.

Kod Osijeka je uhapšen 49-godišnji muškarac koji je u mestima Darda i Mece dvoje djece izbo, navodno štafcigerom.

Devojčica i dečak hitno su prevezeni u osječku bolnicu. Policija i u ovim trenucima obavlja razgovore s očevicima i komšijama napadača.

U osječkoj bolnice su rekli da su deca van životne opasnosti.

Nezvanično se saznaje kako je reč o dečaku i devojčici starima 11 godina, devojčica je puštena kući, što znači da su povrede lakše prirode. Ali dečak je zadržan i on je teže nastradao i pod monitoringom je osječkih lekara. Ali, izvan je životne opasnosti.

Napad se dogodio u 10.45 sati, 49-godišnji napadač je stigao ispred trgovine te je dječaka napao šrafcigerom. Potom je krenuo niz ulicu i na ulici je susreo devojčicu koju je takođe napao. Sve to govori da je slučajno izabrao žrtve napada. Lično nije ništa imao protiv te dece nego su mu se našla na putu u tom trenutku.

O motivu napada se još uvek ništa ne zna, a meštani kažu da je napadač "tiha i mirna osoba" te ne znaju puno o njemu. U javnosti se nije puno pojavljivao, a s društvenih mreža bi se moglo zaključiti kako bi možda motiv napada mogao biti reč o neplaćenom računu za električnu energiju zbog čega je on pobesneo.

Kurir.rs/RTL

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track