OGLASILA SE MAJKA DEČAKA KOJI JE IZBODEN KOD OSIJEKA Bio je krvav i govorio da ga bole leđa, jedna gospođa mu je pomogla
Foto: Profimedia

stravičan napad

OGLASILA SE MAJKA DEČAKA KOJI JE IZBODEN KOD OSIJEKA Bio je krvav i govorio da ga bole leđa, jedna gospođa mu je pomogla

Hrvatska -

Dominik Š. (49) iz Meca, koji je prekjuče prepodne izbo dvoje 11-godišnje dece na ulicama Darde i Meca, priveden je sudiji istrage Županijskog suda u Osijeku.

Nakon što je ispitan u Županijskom državnom tužilaštvu osumnjičen je za dva pokušaja teškog ubistva. Državno tužilaštvo predložilo je sudiji istrage Županijskog suda u Osijeku određivanje istražnog zatvora protiv osumnjičenog zbog opasnosti od ponavljanja dela i radi neometanog odvijanja postupka za krivična dela za koja je propisana kazna dugotrajnog zatvora i kod kojeg su okolnosti počinjenja krivičnog dela posebno teške.

Majka napadnutog dečaka: Napao je decu jer su mu isključili struju

Dan nakon napada 11-godišnji dečak iz Darde i dalje je na lečenju u Kliničkom bolničkom centru Osijek, dok je 11-godišnja devojčica iz Meca još u ponedeljak puštena na kućnu njegu. Dečak je, osim što ima teže povrede, teško psihički istraumiran napadom.

"Lekari kažu da će se fizički oporaviti, ali za psihičke traume će biti potrebna stručna pomoć. Suprug i ja takođe smo sinoć bili na Hitnoj. Morali su nam da nam daju injekcije", kazala je za Glas Slavonije majka napadnutog dečaka.

"Ta osoba je nama potpuno nepoznata. Koliko sam čula, njemu je došla Elektra da iskjuči struju i tada je rekao da će nekoga ubiti. Išao je navodno u Opštinu i kada se vraćao naleteo je na našeg sina, napao ga, seo na bicikl, otišao i napao devojčicu.

Jedna komšinica je dotrčala po nas pa smo i mi trčali ka njemu. Bio je sav krvav. Rekao je da nije ništa uradio, a ovaj ga je napao. Govorio je da ga leđa bole. Jedna gospođa mu je pomogla. Bila sam u šoku i nekoliko puta sam je pitala za ime pa mi je jedna komšinica rekla ime koje sam zapisala da se ženi mogu da se zahvalim i odužim.

Ona je njegovateljica, polivala ga je vodom, suprug kaže da mu je stavila neki papir da se zaštiti lice, zato valjda nisam ni videla te ranice. Sin je bio kao da će pasti u nesvest. Dozivali smo ga, pričali mu, samo da ne izgubi svest i ne padne u šok", kaže majka.

Kurir.rs/Index.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track