Najnovije vesti

OSUĐENA MAJKA MONSTRUM KOJA JE SILOVALA OSMOGODIŠNJEG SINA: Jezivi zločin ponovila 7 godina kasnije!
Foto: Profimedia

horor

OSUĐENA MAJKA MONSTRUM KOJA JE SILOVALA OSMOGODIŠNJEG SINA: Jezivi zločin ponovila 7 godina kasnije!

Hrvatska

Hrvatica (47) je sina prvi put silovala kada je on imao 8 godina, a pod pretnjom izbacivanja iz stana i sedam godina kasnije.

Slučaj je otkriven 2018. godine, kada je "majka iz pakla" završila u istražnom zatvoru na 50 dana, a kada je izašla iz zatvora, određena je mera opreza zabrane kontaktiranja sa sinom. Ubrzo je podignuta optužnica, a danas je Županijski sud u Splitu osudio 47-godišnjakinju prvenstveno na temelju psihološkog veštačenja. Kako za zlodela nije bilo neposrednih očevidaca, tek nekoliko posrednih svedoka, ključnim su se pokazali razgovori veštaka s traumatiziranim mladićem. Stav je veštaka, koji je sud prihvatio, kako su se te grozne stvari doista odigravale, kako ništa nije izmišljeno…

A opis zločina u presudi je šokantan. Prema presudi, prva zlostavljanja događala su se 2007. i 2008. godine kada je dečaku, uprkos njegovom negodovanju i odgurivanju, skidala odeću te stavljala njegov polni organ u usta. Desetak godina kasnije, tekom proleća i leta 2018. godine, u desetak navrata ga je prisilila na polne odnose, preteći da će fizičkim kažnjavanjem, ali i da će ga izbaciti iz roditeljskog doma.

Iako nije bila na objavi presude, tijekom suđenja se branila izjavama kako je sve izmišljeno, odnosno kako je sina na sve nagovorio njen bivši suprug od kojeg se razvela prije 15-ak godina. Danas punoljetni mladić ne živi s njom.

Kurir.rs/Dalmacija Danas

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...