VOZAČ BEZ RUKE USPEO DA ZBRIŠE HRVATSKIM POLICAJCIMA: Zagradili ga na putu, on pobegao kao od šale, a to je tek početak! (VIDEO)
Foto: Youtube/Čitalac 24sata.hr

potera u bjelovaru

VOZAČ BEZ RUKE USPEO DA ZBRIŠE HRVATSKIM POLICAJCIMA: Zagradili ga na putu, on pobegao kao od šale, a to je tek početak! (VIDEO)

Hrvatska -

Hrvat u starom neregistrovanom "opelu" uspeo je na komičan način da zbriše policajcima koji su ga presreli na ulici.

Neverovatnu poteru snimili su drugi učesnici u saobraćaju, a kako prenose lokalni mediji, begunac je uhvaćen posle 3 dana.

Iz policije su potvrdili kako im je pobegao jer je skrenuo na poljski put pun oštećenja koji vodi kroz šumu blizu Križevaca.

Inače, portal Danica prenosi reči meštana Bjelovara koji tvrde da begunac uopšte nema jednu šaku, jer ju je izgubio u nesreći, a na drugoj ruci ima samo dva prsta!

“Čovek je iz Prgomelja kod Bjelovara. Stalno je u zatvoru zbog prekršaja u saobraćaju i krađa… Uhapse ga, osude i kasnije puste”, ogorčen je jedan meštanin.

Kako kaže, ima otprilike 50 godina i strah je i trepet u bjelovarskom kraju jer krade sve što stigne.

U pitanju je 52-godišnji Nenad zvani Talijan, a stari je policijski znanac koji je dosad prikupio čak oko 100, uglavnom saobraćajnih prekršaja, zbog čega je u zatvoru bio gotovo pedeset puta.

Potera je počela prošlog petka, policajcima je pobegao u starom "opelu", a komšija ga je uslikao usred šume kako kraj automobila pije pivo.

Kurir.rs/Danica.hr/24sata.hr Foto: Youtube/24sata.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track