ZADRANIN DEVOJCI PRIREDIO PAKAO Udarao joj glavu o zid, uništio bubrege, pretio klanjem i vikao: Ja sam gori od Daruvarca!
Foto: Profimedia

presuda

ZADRANIN DEVOJCI PRIREDIO PAKAO Udarao joj glavu o zid, uništio bubrege, pretio klanjem i vikao: Ja sam gori od Daruvarca!

Hrvatska -

Opštinski sud u Zadru je 42-godišnjeg Zadranina koji je u avgustu pretukao bivšu devojku i pretio nožem da će biti gori od 'Daruvarca', osudio na godinu dana zatvora uslovno na tri godine.

Napad se dogodio 14. avgusta oko 18 sati u Zadru, kada je 42-godišnjak u alkoholisanom stanju došao na večeru sa bivšom devojkom. Kada je rekla da će drugi put večerati jer je u alkoholiziranom stanju, Zadranin ga je prvo počeo vređati rečima kurva, drolja, na šta je ona otišla u spavaću sobu, a kada se vratila u kuhinju i rekla mu da napusti stan, rekao je : "smrdljiva kučko, ono što je Daruvarac napravio je šala koju ću ja napraviti za tebe",

Potom je bivšu devojku gađao pepeljarom, a kada je otišla u spavaću sobu, pratio je i udario pesnicom u glavu iznad uva i u bibrege. Kada je pokušala da se pobegne, povukao je za kosu i ponovo udario u glavu, nakon čega je otišao u kuhinju, uzeo nož iz kuhinje, uhvatio je za kosu i stavio nož pod vrat i rekao joj: „Zaklaću te, nećeš praviti budalu od mene, zaklaću sve tvoje!“, Zatim je otišao u kuhinju, uzeo pivo kojim je ponovo gađao u glavu. Kad je uspela da pobegne, stavio joj je nož na stomak i rekao: "Otkinuću ti celo crevo!"

Kada je u strahu uspela da pobegne ispred zgrade, on je došao za njom držeći nož, a zajedno sa stolicom na kojoj je sedela podigao je i bacio na pod, udarivši je glavom o zid, pa je, kada je video druge ljude, pobegao automobilom.

U svojoj odbrani negirao je da je počinio zločin. Rekao je da su se on i bivša devojka malo više posvađali, ali da joj nije pretio niti je povredio. Rekao je da je u tim prilikama imao nož jer ga je koristio za pripremu večere. Što se tiče povreda, objasnio je da je njegova bivša devojka zadobila povrede ruku od masaže, jer se bavi masažom.

Na sudu je rekla da ju je 42-godišnjak nekoliko puta fizički napao, ali da ga nije prijavila policiji. Istakla je da je rekao da žene treba udarati po bubrezima kako se ne bi videle povrede.

Potvrdila je da su na proleće zajedno s njenim roditeljima proveli desetak dana jer je nazvao i rekao da je zvog korone ostao bez posla. Pomogla mu je, ali je potom fizički napadnuta.

Svedok incidenta je rekla da je i Zadranin na terasi devojci stavljao nož pod vrat i vikao da će je ubiti kao Daruvarac svoju, pa joj udarao glavu o zid.

Kurir.rs/Jutarnji.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja