VERIDBA U PETRINJI O KOJOJ PRIČA CELA HRVATSKA Zaprosio devojku na mestu gde je umalo stradao, a evo šta sada kaže zaljubljeni par
Foto: Printscreen/Facebeook Index.hr/Ana Krznarević/Instagram

srceparajući video

VERIDBA U PETRINJI O KOJOJ PRIČA CELA HRVATSKA Zaprosio devojku na mestu gde je umalo stradao, a evo šta sada kaže zaljubljeni par

Hrvatska -

Kad je Dean kleknuo pred Anu usred porušene i ranjene Petrinje verovatno nisu ni slutili da će njihova veridba doneti simbol nade za ceo grad. Snimak njihove veridbe obišao je Hrvatsku, a mladi verenici su sad ispričali kako je došlo do toga i kako se osećaju.

"Nisam očekivala, nije bilo samo meni iznenađenje nego i svima ostalima. Dan je bio toliko stresan i nismo uopšte uspeli da se vidimo. Ništa nije slutilo na to ni ukazivalo na to. Nisu se utisci još toliko ni slegli", rekla je uzbuđena Ana Krznarević za RTL.

Dean Jadanić je objasnio zašto ju je zaprosio baš na tom mestu, kod Doma zdravlja.

Ana i Dean zaručili se u Petrinji

Ovaj se par zaručio u potresom pogođenoj Petrinji. Pogledajte kako je to izgledalo. ?

Posted by Index.hr on Saturday, 9 January 2021

"Ja sam medicinski tehničar, radnik Doma zdravlja zadnjih 13 godina. Odlučio sam se na ovo mesto jer smo tu kolege i ja skoro izgubili glavu, ne samo jedanput nego i kad smo izvlačili svu medicinsku opremu iz ruševina. U dogovoru s najboljim prijateljem pričao sam kako nema pravog trenutka i da ne treba čekati jer je svaki trenutak pravi trenutak", kaže Dean.

Ispričali su kako se snalaze u trenutnim okolnostima.

"Trenutno smo kod prijatelja. Živimo poprilično boemski. Često smo na terenu, uveče prespavamo kod njega, Deanovi roditelji su smešteni kod nas, moji su isto u međuprostoru i čekamo da se situacija bar malo smiri", rekla je Ana.

Iz Petrinje, kažu, usprkos ovoj situaciji ne nameravaju da se isele.

"Planiramo da ostanemo ovde. Sve nas ovde veže od pamtiveka. Tu smo se rodili i odrasli, imamo poslove i ostaćemo jer verujemo da ako se Petrinja digla i na kraju rata, mislim da ćemo prevazići ove prepreke", zaključio je Dean.

Kurir.rs/Index.hr

Foto: Printscreen/Facebeook Index.hr/Ana Krznarević/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track