ZAMENICA GRADONAČELNIKA GLINE ZARAŽENA KORONOM: Pazite se, dragi ljudi! Kovid je i dalje tu, moramo poštovati sve mere i boriti se
Foto: Screenshot Youtube HRT

Branka Bakšić Mitić

ZAMENICA GRADONAČELNIKA GLINE ZARAŽENA KORONOM: Pazite se, dragi ljudi! Kovid je i dalje tu, moramo poštovati sve mere i boriti se

Hrvatska -

Zamenica gradonačelnika Gline Branka Bakšić Mitić zarazila se korona virusom, prenosi Index.hr.

Bakšić Mitić je u fokus javnosti došla nakon razornog potresa na Baniji, koji ju je zatekao u selu Majske Poljane. Od prvog trenutka je na terenu te pomaže stradalim porodicama, prvenstveno s osiguravanjem smeštaja porodicama koje su ostale bez svojih kuća.

Danas je na svom Fejsbuku objavila da se zarazila korona virusom.

"Dragi ljudi, na žalost u ovom užasu koji nas je sve snašao jedna nevolja ređa se za drugom. Moram vas obavestiti da sam putem negde pokupila kovid-19", napisala je.

Branka Bakšić Mitić, koronavirus, korona
foto: Printscreen Facebook/Branka Bakšić Mitić

Dodala je kako "za sada bolest nema izražene simptome i samo kašlje bez temperature".

"Postupam po svim uputstvima lekara i nadam se da će sve biti ok. Pazite se, dragi ljudi. Kovid je i dalje tu. Moramo poštovati sve mere i boriti se i protiv te pošasti. Ostanite mi zdravo i sigurno", stoji njenoj objavi.

Ona je dodala kako je i dalje "dostupna na telefon, rešavaju stambene kontejnere da što pre svi budu privremeno smešteni".

"Držite se, ništa nas neće slomiti", zaključila je Bakšić Mitić.

Kurir.rs/Index.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track