DIREKTOR KOVID BOLNICE DUBRAVA SE IZVINIO ZBOG SNIMKA ŽURKE: Topla ljudska namera pretvorila se u totalno neprimerenu situaciju
Foto: Printscreen Youtube/Kao Gustirna

zagreb

DIREKTOR KOVID BOLNICE DUBRAVA SE IZVINIO ZBOG SNIMKA ŽURKE: Topla ljudska namera pretvorila se u totalno neprimerenu situaciju

Hrvatska -

Direktor zagrebačke kovid bolnice Dubrava, Ivica Lukšić, izvinio se javnosti zbog video snimka, koji je šokirao Hrvatsku i region, a na kojem je zabava zaposlenih u toj medicinskoj instituciji, rečima da se, eto, jedna "plemenita namera pretvorila u neprimerenu situaciju".

"Jedna topla ljudska namera pretvorila se u totalno neprimerenu situaciju. Osoblje je htelo da iznenadi koleginicu koja nakon 25 godina iz bolnice ide u Nemačku", rekao je Lukšić u emisii Otvoreno hrvatskog Javnog servisa HRT.

Lukšić kaže da su oni svesni svog propusta i mrlje koju su stavili na sve zaposlene koji vrdno rade od prvog dana pandemije.

"To je loše i teško popravljivo. Oni su se izvinili i zajedno se sa njima izvinjavamo se celoj javnosti", kazao je Lukšić, koji je ponovio da mu je čudno to što je snimak sa te zabave prvo dospeo u medije.

"Problem je da se to održalo, ali održalo se izvan prostora kovid bolnice, u sobi za odmor osoblja. Održalo se nešto što nije smelo da se održi u okviru bolnice", rekao je Lukšić i ponovio da je njihova namera sigurno bila plemenitija od nastale situacije.

Kurir.rs/Tanjug

Foto: Printscreen Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track