KRVAVA SUBOTA U ŠIBENIKU: Likvidiran poznati biznismen, a još troje ubijeno u drugoj pucnjavi! DUGE CEVI NA ULICAMA! (VIDEO)
Foto: Profimedia

napadač u bekstvu!

KRVAVA SUBOTA U ŠIBENIKU: Likvidiran poznati biznismen, a još troje ubijeno u drugoj pucnjavi! DUGE CEVI NA ULICAMA! (VIDEO)

Hrvatska -

U Vodicama kod Šibenika iz automatske puške je ubijen muškarac, a navodno je reč o poznatom biznismenu. Kako prenose lokalni mediji, pucnjava se dogodila i u Ražinama, gde su upucani dva muškarca i žena. Napadač je u bekstvu.

Iako policija to zasad ne potvrđuje, prema nezvaničnim informacijama četiri ubistva su povezana, prenosi Index.

Policija je postavila blokade na saobraćajnicama na brojnim lokacijama.

Na teren su poslate jake snage.

Slobodna Dalmacija prenosi da je među ubijenima, navodno, Tedi Slamić, vlasnik trgovačkog lanca Djelo čiji je otac poznati preduzetnik Joso Slamić koji se već neko vreme povukao iz biznisa i živi u Rijeci. Spominje se i Radojka Danek, stečajna upraviteljka i šibenska gradska odbornica i još jedan muškarac.

Nezvanične informacije govore da je ubica Branko Koloper, vlasnik propale šibenske firme 'Matkol'. On je imao niz pekara i radnji po gradu, ali je otišao u stečaj, prenosi Slobodna Dalmacija.

Na mestu zločina, ispred tržnog centra, vidi se izrešetani "mercedes". Policija naoružana dugim cevima čuva mesto zločina.

"Policijska uprava šibensko-kninska primila je u 12.56 sati dojavu da je u Vodicama, u vozilu pored puta pronađen mrtav muškarac.

U 13.23 sati policija je od Hitne medicinske pomoći primila drugu dojavu o pronalasku tri mrtve osobe, dva muškarca i žena, u jednom objektu na Južnoj magistrali. Prve informacije ukazuju da su umrli nasilnom smrću. Na oba mesta događaja počinje uviđaj, a u ovom trenutku ne možemo potvrditi da li su slučajevi povezani.

Odmah po saznanju na teren su upućene dodatne policijske snage s ciljem pronalaska napadača", izvestili su iz policije.

Šibenik.in piše kako je, prema informacijama do kojih su došli, ubica prvo likvidirao troje u Ražinama koje je pozvao na sastanak u sedište jedne firme u stečaju pa potom otišao u Vodice gde je ispred prodavnice Djelo likvidirao vlasnika trgovačkog lanca dok je sedeo u svom automobilu.

Svemu su navodno kumovali dugovi, a špekuliše se da je u Šibeniku ubijena stečajna upravnica firme u čijem se sedištu i dogodilo ubistvo.

Potraga za napadačem je, piše Šibenik.in, proširena na splitsko i zadarsko područje.

Kurir.rs/Slobodna Dalmacija/Index.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track